Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mien billiard dákót vásároljak...

Pityupocse kérdése:

Mien billiard dákót vásároljak, haladó szinten?

Figyelt kérdés

Szeretnék komolyabban játszani, mián dákót ajánlotok?

Olyasmi kellene amivel tudom visszapörgetni a golyot koccanás után.

Óriási a választék, 15k ig gondoltam, de nem nagy baj ha 2-3k val több is.

A dákó vége lenne fontos h cserélhető legyen, ha letörik v mittudom én mi lesz vle

2010. jan. 16. 12:06
 1/3 anonim válasza:

Az mit jelent, hogy haladó szinten? Lejártok gurítani hetente a haverokkal, vagy jársz versenyekre is? Ahogy elnézem a kérdésből szerintem nem vagy olyan haladó szinten, ugyanis az hogy "tudd visszafelé pörgetni a golyót", az a játék része, bármilyen dákóval meg kell hogy tudd csinálni. És nem csak visszafelé, hanem előre, jobbra-balra is. Ja, és minden dákónak cserélhető vége.

Ezek sztem amyúgy jók:

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 21. 00:11
 2/3 A kérdező kommentje:
jobbra blara és utánna tudom pörgetni a fehéret, visszafele nem, mivel nyamvadt műbőr, vége vana dákónak. Egy dákón mit kell nézni? a hosszúságon kivül?
2010. jan. 23. 23:53
 3/3 A kérdező kommentje:

A szélességet :)))

Nem na komolyan, nekem az 1ik fórumon a Pannon alsó árkategóriás bökőit ajánlották, hobbijátékos szinten.

2011. aug. 10. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!