Dirtboy, olvastam előbb egy kérdsnél, hogy 8 hónapja abbahagytad ezt az egészet gyúrást?
így van
a választ le is írtam oda
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
melóm nem éppen edzés barát beosztású,plusz autót vettem és törleszteni kell.
nem keresek sokat szóval autó törlesztés és testépítés még megfelelő munka idő beosztással is lehetelten számomra.
egyébként nem is bánom már mert még csináltam mindig aggódtam hogy mi lesz meg mindig az időt néztem a kaja miatt is,plusz nem volt pénzem sok mindenre.
mióta abba hagytam szarul nézek ki de legalább nyugodtabb vagyok,több időm van a haverokra,törlesztés mellett még tudok félre tenni stb.
szóval sokkal szabadabbnak érzem magam,nem vagyok időpontokhoz kötve.
Ja értem,hát azér elég sz@r hir ez :S
Amugy milyen eredményeket értél el,van képed,vagy adagokat leirsz?
adatokat soha nem voltam hajlandó leírni max olyanokat mint edzésen használt súlyok stb.
ezt a képet már egyszer kiraktam nem tudom láttad e.
igazából nem sok kép van rólam mert még fényképezőm sincs. ami jó kép meg van az meg a telefonomon van de sajna nem ismeri fel a gépem a kártyaolvasót szóval ezt az egy képet tudom mutatni.
köszi
további edzésre csak akkor látok esélyt ha megnyerem az 5öst,addig sajna nem fogja futni ilyen költséges és rendkívül időigényes hobbira.
persze,ez egy ilyen sport ha szarul kajálsz utána akkor nagyon gyorsan el is vész az elért eredmény,én meg vagy 2 hónapig kifejezetten koplaltam sajna.
a másik meg hogy ez testalkat függő is egy gyors anyagcseréjű ektomorf gyorsabban le épül mint egy lassú anyagcseréjű ember.
egyébként tényleg elég elkeserítő az ilyen hogy minden addig tart amég csinálod,aztán ha vége akkor az eredmény is eltűnik.
itt egy cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!