Szeretnék segitséget kérni, sajnos Medrolt szedek colinis ulceroza miatt kb 2 honapos kura lesz. Kérdsem lenne az hogy már 2 éve edzegetek, kondizok. Segit ez a steroid az edzésbe vagy nem? Sok mindent olvastam még izomvesztést is okozhat. Igaz-e?
sokmindent olvastam rola vizesit és hizlal eröl mit lehet tudni?? nem is beszélve az izomleépülésröl
Igaz????
egy korikoszteroid ez NE keverd az anabolikus szteroiddal!!!!!!!!!!!
ez amit te akarsz szedni pont azt a hormont növeli meg ami a szteroidok abbahagyásakor feleősek a leépülésért, katabolizmusért, a kortizol hormon szintet.amúgy erős gyulladássökkentő bizonyos esetekben
Ez a szterroid nem segít az edzésbe legalábbis nem úgy mint ahogy szeretnéd.
"vizesit és hizlal eröl mit lehet tudni?? "
Inkább vizesít mint hízlal.
Én 1,5éve szedem. Első 3/4 év az olyan volt, hogy 20 kg.val lettem több a vizesedés miatt. /tele lett striával a bőröm/
Persze azóta ahogy lefele vették a gyógyszerek adagját csökkent a súlyom is. Már kevesebb vagyok mint azelőtt.
Engem személyszerint iszonyatosan megviselt. És nem a csak súly változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!