2/10 anonim válasza:
Még szép! Kell egy pici magasítás a sarkad alá.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert úgy hallottam, hogy az achilleszt túl nagy nyomás alá helyezi, nem egészséges. Én nem használok, mer valahogy mindig topogtam, hogy hogy jó rajta állni. Igazából azon gondolkodtam, hogy súlyemelő cipőt kéne venni, mer ők sokat guggolnak, és biztos jobb lenne abban.
2013. márc. 18. 20:22
4/10 anonim válasza:
Semmi nem kötelező. Ha Te tudsz úgy guggolni szabályosan, hogy nem emelkedik el a sarkad a földtől, akkor nem kell. Ha felemelkedik, akkor kell. Rohadt egyszerű :)
5/10 anonim válasza:
Szia
Én kezdő vagyok 2 hónapja edzek edző mellett ebből 3 hete guggolok 20kg-val és nem teszek alá semmit,se szivacsot a csuklyámhoz. Már segítség nélkül tudok 4X15-öt :) Te hol tartasz? :) üdv.
6/10 A kérdező kommentje:
Hello! Hát én pár éve járok, amikor folyamatosan jártam, akkor se sokat, 30 kg-ot tudtam rátenni, mondjuk én nő vagyok. Csak azért kérdeztem ezt, mert láttam már ezt is azt is, de én se használok tárcsát. Amúgy tök jó, hogy guggolsz,meg lábazol, legalább nem leszel "sittes" gyúrós.További jó edzést!
2013. márc. 25. 08:17
7/10 anonim válasza:
Helló, én is nő vagyok :) Neked is jó edzést!
8/10 anonim válasza:
Én fa lécet teszek a sarkamalá ez azért jó mert jobban a combra hat és elveszed a súlyt a farizmoktol valamenyit mert a gugolást faral nyomjuk ki nagy részét.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, a faléc az jó, régi edzőteremben volt, ahová jártam. Ilyen lejt volt ahol ráálltunk, tök stabil volt.Már gondoltam csiszoltatok, vagy hogy is csinálják, és beviszem mindig, amikor guggolok. A széles terpeszes is jobban ment vele.
2013. márc. 27. 14:29
10/10 A kérdező kommentje:
A 5-ös, 7-es "kolléganőnek": akkor a sittes gyúrós mondat kihúzva! :-D Az a pasiknak szól!
2013. márc. 27. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!