Ti milyen önteteket használtok a húshoz, hogy ne legyen ocsmány íze? (testépítés)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mostanában a sima mezei száraz hústól már hányingerem van, nagyon nehéz letuszkolni, pedig még fűszereket is használok... :S Milyen öntetet készítsek/vegyek ami nem hizlal olyan állat módon? Tömegelek, de azért ésszel csinálom a dolgot, nem viszek be 6 g/tskg ch -t és nem zabálok össze mindenféle szutykot, ezért kérdezem. Nem célom vágásra érett disznóvá válni, de muszáj valamit beújítanom, mert ez már ehetetlen így. 3 éve bírom, de már elég :D
Köszi előre is
2013. febr. 22. 16:28
1/5 dirtboy válasza:
egy kis köri szósz elég fincsi,attól biztosan nem hízol el,ezeknek elég erős ízük van nem kell tányéronként egy üveggel.
2/5 anonim válasza:
mustár+ pici joghurt, én így eszem.
3/5 A kérdező kommentje:
Hm, nem is hangzik rosszul, de a „pici” az kb. mennyit takar és milyen joghurtot? :D
2013. febr. 22. 16:55
4/5 anonim válasza:
2-3 teáskanál mustár fél doboz natúr joghurthoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Áh, köszönöm! :) A „köri” szósz sem rossz ötlet :D köszi
2013. febr. 22. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!