Ha rendszeresen sportolok tényleg kisebb lesz a mellem?
Szerintem nem. Én meg kérdeztem a mesteremet, ő azt mondta, hogy inkább nagyon nagy mellű lányoknak probléma, ezek a pattogós sportok, meg aki összeaszalja magát, hogy nem eszik, annak jó hogy lemegy a melle.
De azt mondta, hogy annyit úgysem fogok edzeni, mit az élsportolónők (ha megnézed, alig van melle sok futó meg úszónőnek, csak ilyen izmos, meg két kis domb rajta) és amennyit én fogok csinálni még jó is lesz, mert a kis mellizomtól szépen megemelkedik majd és jobban fog kinézni. Ahhoz nagyon durván kellene csinálnod, hogy ne maradjon melled. Nekem nagyobb van igaz, én az aerobikot meg az ilyen ugrálósakat meg a futást hanyagolom, nekem kényelmetlen egyszerűen még nem találtam olyan melltartót, ami tényleg jól tartana. Pilates, súlyzós dolgok, spinning, lovaglás, kis úszkálás ilyesmi, és még nem lettem kisebb egy szemmel sem.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!