Üdv! Az lenn>e a kérdésem hogy miért van ez? Többi lent.
Az van hogy edzéseim során néhány gyakorlatnál,míg a gyengébbik karom alig fárad el addig az erősebbik(jóval)viszont elég rendesen...ez főleg fűrészelésnél jön elő...és egy ásik kérdés:hogy fűrészelésnél inkább a karom fárad el mint a hátam miért?rosszul csinálom esteleg nagyobb sullyal kéne?...bicepszezésnél is előszokott fordulni,az hogy a gyengébbik hamarabb elfárad...
Válaszokat köszönöm és elnézést a néhol i össze visszaság ért!
első kérdésedre a válasz hogy rosszul csinálod,nem egyformán és ez gond.
második kérdésedre is az a válasz hogy valószínű nem úgy csinálod ahogy kéne.
nagy súllyal kell csinálni és jól le engedni hogy megnyúljon az izom rendesen.
gurtni használatát erősen ajánlom.
Oks köszönöm a választ és ezen hogyan tudnék változtatni?
Sok filmet néztem/képeket/leírást olvastam a helyes végrehajtásról de akár hogy próbálom valamit mindig elrontok ezek szerint...Ha meg kisebb súllyal csinálom az meg túl könnyű sajna
Hát most már talán kezdek rá jönni hogy kell,megpróbálom minél tökéletesebben végrehajtani a gyakorlatokat!És még egy kérdésem lehetne?
Hogy itthon van egy 10kg-os sima Rúd +még hozzá 38kg súly.Két kétkezes 9,8kg egyenként(ha az egyikről le szedek tudok még rakni a másikra úgy kb. 15kg-ig)Van fekpad is és egy tolockodó és huzockodó állvány is.Ez még így 14 évesen elég lesz valamire?
én nem tudhatom hogy te milyen erős vagy,az élet év az csak egy szám erőben óriási különbségek vannak a 14évesek közt is.
te érzed hogy elég e a gyakorlatokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!