Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van valami jó cucc gyúráshoz?

Van valami jó cucc gyúráshoz?

Figyelt kérdés

nem koxra gondoltam hanem valami biotech vagy scitec-es erő növelőre vagy ilyesmire ami segít, hot blood-ot mondták de hajlamos vagyok a magas vérnyomásra és hallottam hogy a hot nagyon felnyomja. sokszor az a bajom hogy hamar elfáradok ezen kellene változtatni főleg. de mondták már azt is hogy CREATORt szedjek, az jó?

21/f, 70 kg, 168cm magas, az a bajom hogy az utóbbi időkbe kicsit meghíztam csak annyi hogy a hasam megnőtt meg kicsit a seggem is de am a kezeim lábaim vékonyak, a hasamból már sikerült le faragnom. úgyhogy nem kell tömegnövelő meg ilyesmi.

2013. márc. 18. 17:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nőni és fogyni nem tudsz egyszerre, szálkásító étrenddel fogysz, tömegnövelővel pedig nősz. az edzés közbeni gyors elfáradást nekem a vitaminok megoldották
2013. márc. 18. 20:18
 32/37 A kérdező kommentje:
vitaminokkal próbáltam van nekem valami MONSTER100 az elején jó is volt, 2 hét szedés után már nem éreztem hogy jobb lenne, ugyanúgy fáradtam mint előtte
2013. márc. 18. 20:20
 33/37 anonim ***** válasza:
Dirtboy am te miért hagytál fel az edzéssel?
2013. márc. 18. 20:32
 34/37 dirtboy ***** válasza:

akkor próbálj ki nem annyira komplex teljesítmény fokozókat pl g-kick,citrulin malát,arginin

koffeines terméket kerüld azok biztosan gondot okoznának a vérnyomásod miatt.

kreátort felejtsd el az egy átverés,egy sz ar termék.

vagy micronizált monohidrát menjen vagy kratin akg.

egyébként kreatin sem ajánlott magas vérnyomás esetén de ha eddig nem okozott gondot akkor jó.

monster 100 a f aszányos vitamin pakk,tuti.

proteinnek whey c6 legyen ha már monster 100 vitaminra futja.

edzés utáni gyors ch nak vitargó,dextróz vagy maltodextrin menjen,neked elég lesz 50g edzés után.

2013. márc. 18. 20:39
 35/37 dirtboy ***** válasza:

melóm nem éppen edzés barát beosztású,plusz autót vettem és törleszteni kell.

nem keresek sokat szóval autó törlesztés és testépítés még megfelelő munka idő beosztással is lehetelten számomra.

egyébként nem is bánom már mert még csináltam mindig aggódtam hogy mi lesz meg mindig az időt néztem a kaja miatt is,plusz nem volt pénzem sok mindenre.

mióta abba hagytam szarul nézek ki de legalább nyugodtabb vagyok,több időm van a haverokra,törlesztés mellett még tudok félre tenni stb.

szóval sokkal szabadabbnak érzem magam,nem vagyok időpontokhoz kötve.

igaz reménykedek benne hogy megnyerem az ötöst és akkor brutál leszek mert lesz saját edzőtermem ami csak az enyém plusz mindenféle minőségi kaja és kieg aztán fejlődik ezerrel.

de szép is lenne.

ebben az esetben vissza térnék rögtön a testépítés világába de így most a kis pénzemből inkább a jövőmet próbálgatom építeni.

2013. márc. 18. 20:48
 36/37 A kérdező kommentje:
köszi erre a válaszra vártam dirtboy!!!
2013. márc. 18. 20:49
 37/37 anonim ***** válasza:
És mennyire mentél össze? Hanyas volt maradt a karod csak a miheztartás végett ha én is abbahagynám mennyi erő visszaeséssel számolhatok.
2013. márc. 18. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!