Van valami jó cucc gyúráshoz?
nem koxra gondoltam hanem valami biotech vagy scitec-es erő növelőre vagy ilyesmire ami segít, hot blood-ot mondták de hajlamos vagyok a magas vérnyomásra és hallottam hogy a hot nagyon felnyomja. sokszor az a bajom hogy hamar elfáradok ezen kellene változtatni főleg. de mondták már azt is hogy CREATORt szedjek, az jó?
21/f, 70 kg, 168cm magas, az a bajom hogy az utóbbi időkbe kicsit meghíztam csak annyi hogy a hasam megnőtt meg kicsit a seggem is de am a kezeim lábaim vékonyak, a hasamból már sikerült le faragnom. úgyhogy nem kell tömegnövelő meg ilyesmi.
Ez az oldal arról szól, hogy hasznos, tényszerű válaszokat kapjon a kérdező. Az, hogy te a véleményedet leírod (ami vélemény, és nem tény) egy dolog, de ha azok tárgyi tévedéseket tartalmaznak, le lesznek pontozva, ugyanis nem hasznos válaszok. Ez az ideális eset, nem mindig működik, de most spec igen. Ez van.
Neutron :DDD Here sir, take my like!
nem arról van szó,nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
itt mindenki tudja hogy a kaja az első,mindenki figyel az étrendjére a kajája minőségére,mennyiségére.
amit mi mondunk az az hogy az étrendet nyugodtan ki lehet egészíteni táplálék kiegészítővel.
tehát nem azt mondjuk hogy nem kell étrend meg minőségi kaja csak tápkieg hanem azt hogy nyugodtan ki lehet egészíteni.
a tápkieg nem csodapor ezt mindenki tudja egyedül te írtál hatásról,holott a tápkieg is csak kaja nem kell tőle csodát várni pont annyi hatása van mint a sima kajának nem több.
én válaszolok neked nagyon szívesen de még nem válaszoltál a kérdésemre,mégpedig hogy mit szeretnél most.
fogyni vagy mit? mert látom tömegnövelő az nem érdekel /bár nem is baj azt amúgy sem ajánlom/
Érvelési metódusod lenyűgöző :DD
Amúgy én sem teljesen vágom, mit is akar szegény kérdező, gondoltam megvárom, míg kiderül.
20:01
hozzáteszem, a fogyókúrám alatt is fogyasztottam fehérje készítményeket, amik amúgy teljesen normális kaják...
szerintem ha egyszer nekiállnék kondizni, és tömeg növelni, valószínüleg az étrendemet osztanám be úgy, hogy ne kelljen fehérje porokat és tömegnövelőt fogyasztanom.
Viszont van egy súly amit átlépve, magyar pénztárcával már nem lehet csak kajával kihúzni, fogyókúrám elején például több mint napi 1kg csirkemellet meg kellett volna ennem... Ezt a mennyiségű fehérjét kiegek nélkül nem tudtam volna bevinni, és kb 2 hét alatt feladtam volna, mint előtte rengeteg divatdiétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!