Van valami jó cucc gyúráshoz?
nem koxra gondoltam hanem valami biotech vagy scitec-es erő növelőre vagy ilyesmire ami segít, hot blood-ot mondták de hajlamos vagyok a magas vérnyomásra és hallottam hogy a hot nagyon felnyomja. sokszor az a bajom hogy hamar elfáradok ezen kellene változtatni főleg. de mondták már azt is hogy CREATORt szedjek, az jó?
21/f, 70 kg, 168cm magas, az a bajom hogy az utóbbi időkbe kicsit meghíztam csak annyi hogy a hasam megnőtt meg kicsit a seggem is de am a kezeim lábaim vékonyak, a hasamból már sikerült le faragnom. úgyhogy nem kell tömegnövelő meg ilyesmi.
Pedig már híresebb, mint a világ. Idézek e leírásból:
"A Gyakori Nutrition legsikeresebb terméke, mely méltán vált méltóvá arra, hogy képviselje nevével az egész céget. Zsírfogyás és izomépítés egyszerre!
Leírás
A Csoda, mellyel egyszerre adhatsz le zsírt, ahonnan csak akarsz, miközben építed a szép szálkás izmokat. Férfiaknak felsőtestre, nőknek csakis lábra, beépített vádlikisebbítő mechanizmussal! Sőt! Nem kell többé fárasztó edzéseket végigcsinálni, nehéz étrendeket összeállítani, bonyolult gondolkodási folyamatokat végezni, elég némi zumba, és hipergyorsasággal eléred a kívánt alakot!
Életminőséged szemmel láthatóan javulni fog, mivel a génjeidben aktiválja az egykezes húzódzkodás és az egylábas guggolás képességét. Felfújásról szó sincs! Teszteld csak: a mellékelt tűvel szurkálhatod magad egész nap, sehol nem fogsz leereszteni!
Mindannyiunkkal naponta megesik, hogy sok tízkilós menetfelszerelésben kell órákat bandukolni a thermopülai szoros felé háborúba indulva, vagy összezárnak egy ketrecbe egy megvadult, sikerre éhes, vérszomjas mma harcossal. A SzunnyadóIzomStimulátor2000 segítségével egyik sem jelent akadályt! Még a fogaid is kifehéríti közben!
Csak még nem döntöttük el, hogy edzőgép-e vagy tápkieg. A biztonság kedvéért fogyassz napi három adagot belőle, csakis tejjel!"
/én téged úgy tudlak elképzelni, hogy mindent elhiszel amit a shop.builder.hu-n írnak egy termékről, és akkor már okosnak érzed magad./
ja csak éppen el sem olvasom hogy mit írnak hozzá hanem csak az össze tételét nézem.
a promó szöveg kit érdekel?
/A hatás alatt azt értettem, hogy nem rakódik le benned az a fehérje/
én is úgy jegyeztem meg a dolgokat hogy hétköznapi nyelven meg így is lehet elmagyarázni de hogy lerakódni azért az nagyon amatőr duma.
ez nem cigi meg a kátrány.
beépülés/hasznosulás az a szó amit használnod kéne máskor.
egyébként meg szép is lenne ha minden gramm fehérje hasznosulna akkor heti hány kilót szednél fel?
hallottál te már olyanról hogy fehérje szintézis?
egyébként meg a tejsavóprotein az pl teljes értékű protein,ne keverd a szójával és hasonlókkal.
/Állati eredetű fehérjéket kell fogyasztani pl csirkemell, hal, stb./
így van és ezt bátran ki lehet egészíteni protein táplálékKIEGÉSZÍTŐVEL.
jaja csak kár hogy sosem jártam terembe edzeni mindig is itthon edzettem és az is kár hogy már 8hónapja felhagytam ezzel az egésszel.
persze írj még nyugodtan rólam eddig is mindet eltaláltál.
/Kedves kerdezo, ne foglalkozz ezekkel a kommentekkel, az egyik a tipikus mindent tudo......./
majd a kérdező eldönti hogy egy új tagra hallgat aki kb most ír először valamit azt is 0rá pontozták mert hülyeség vagy hallgat olyanokra akik már évek óta itt vannak az oldalon és sok pozitív vissza jelzést kaptak hogy nagyon jó tanácsot adnak és fejlődnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!