Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem megy a...

Mit tegyek, ha nem megy a hátrabukfenc?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy múltkor tesi órán nem sikerült nekem a hátrabukfenc, és az lett a következménye, hogy a lendülésem közben megálltam a nyakamon. Szó szerint. De még el is sírtam magam, annyira fájt. Na, és azóta nem megy nekem. Pedig most tesi órán ezeket gyakoroljuk. Ahogy megláttam, hogy hozzák a kék szőnyeget, lesápadtam, és megmakacsoltam magam, hogy én ezt nem csinálom meg, mert nem vagyok képes rá. Ahogy mondtam ezt a tanárnak, a képembe üvöltött, hogy fejezzem be, és csináljam meg, mert mindenki képes rá. Oké. Odaléptem a tatamihoz, és a többiekkel együtt, egyszerre megpróbáltam. Na, azt látni kellett volna. Ahogy lendültem, hirtelen sokkot kaptam, és eldőltem, mint az ólajtó. Az osztálytársaim meg persze jól kiröhögtek. De tőlük semmi más nem várható. Ez a bajom. Otthon még anyukámmal is (! ) gyakorlom, hogy menjen. De nem megy. Mit tegyek? Hogy küzdhetném le a félelmemet? Próbálom, de nem megy. Mit ajánltok?
2013. márc. 18. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodj.
2013. márc. 18. 16:23
 2/2 anonim válasza:
Kérd meg a tanárt hogy forditson át!
2015. júl. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!