Régen futó voltam,2km-t lefutottam 06:15 alatt. Nem rég szóltak, hogy pénteken versenyre kell mennem, de elég rég nem futottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tehát pénteken verseny és szeretnék jó eredményt elérni. Ha futok jövőhéten minden nap, van esélyem jobb futásra pénteken?2013. márc. 17. 14:43
1/2 anonim válasza:
vmi eredmény visszajön, de nem sok
vedd bele azt is h egy nappal a verseny előtt már pihenni kell h regenerálódjon a lábizomzat és a test
így készülj fel
én kimennék ma egy lazát futni ha tudnám a távot h mekkora lesz a versenytáv, edzés végén beleraknék pár kör sprintet is,
hétfő pihi, kedd szerda szintén futás
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi ;)) Amúgy 4km lesz :)
2013. márc. 17. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!