Szeretnék futni járni. Hogyan kezdjek hozzá?
Hű, ezt megkaptam :)... pedig pusztán arról van szó, hogy most gyógyultam ki egy torokgyulladásból, és nem akartam nekiindulni azonnal a -2 fokban és hóban... amúgy nem vagyok az a halogatós típus, mondom minden nap edzek így is, csak már unom hogy benn a szobában, ezért gondoltam a futásra. De köszi, remélem én is minden nappal tovább fogom bírni...azt tudom, hogy az egyik lábamat a másik után kell raknom, nem szellemi fogyatékos vagyok :), csak nem eddig más sportokat űztem..
Azért ha valaki tudna tanácsot adni (pl. milyen bemelegítő gyakorlat érdemes végezni, lehet e valami légzőgyakorlattal rásegíteni arra, hogy helyesen lélegezzek és tovább bírjam.. stb.. azt megköszönném!)
Az első válaszolónak köszönöm szépen a cikket, hasznos volt! :)
Ha ez neked kevés, mert teszem azt jó a kondid hozzá, van 10 kilométeres, félmaratoni és maratoni felkészítő edzés is az oldalon.
Köszi, ez szuperül hangzik, ki is próbálom!
Az 5 km egyelőre elég lesz szerintem :P...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!