Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Növelne-e valamennyi tömeget...

Növelne-e valamennyi tömeget ennyi? .

Figyelt kérdés
Kinéztem egy 1,5 kg-os tömegnövelő szert, ami állítólag 10-14 napra elegendő úgymond. A kérdésem az lenne, hogy ez az 1,5 kilónyi tömegnövelő szer(nem tudom milyen márkájú pontosan) növelne-e valamennyi súlyt egyáltalán? Azaz 1-szeri használattól növekedne-e úgymond a súlyom?Remélem értitek, hogy mit akartam ebből kihozni. válaszokat előre is köszi!
2009. szept. 15. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Magától a másfél kiló tömegnövelőtől semmiképp!ez mellé igen erős szénhidrát, és fehérjegazdag étrend kell!Akkor talán, de a másfél kiló nagyon kevés!
2009. szept. 15. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
olyan szintűt sötétség van a kérdező oldalon hogy csaoda hogy a billentyűket látod! Olvass utána mielőtt ilyen butaságot kérdezel. (ez nem instant izom, hanem tápkieg, tehát KIEGÉSZÍTI a megfelelő táplálkozásodat - ha a táplálkozás nem megfelelő akkor gyakorlatilag nem sokat ér, kivéve ha extra sok ch van benne mert akkor egykis hájat pakol rád de nyilván nem ez a cél tehát jobban járnál ha utánaolvasnál)
2009. szept. 15. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:
1. köszi a válaszokat 2. 18:11 félreértés ne essék, én nem azt gondoltam, hogy most másfél kiló táptól a 65 kilómból 95kilós izoman leszek, csak annyit szerettem volna megtudni, hogy "hízok"-e tőle úgymond vagy 2-3 kilót, de ezek szerint nem.
2009. szept. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!