Verekedéshez melyik küzdősportot ajánlanátok?
Kis vézna srác vagyok, és nem tudom eldönteni hogy melyik küzdősportot válasszam (feszültség levezetés, jobb erőnlétet adjon).Ha lehetséges ezek közül akarnék választani:
Heti 3x box edzés,
Heti 3x kempo edzés,
Heti 2x thai-box edzés.
Ezek közül a box.
De verekedéshez? Anyu nem vesz neked nyalókát?
1. Ha vézna vagy akkor nem ajánlok semmiféle küzdősportot mert visszafelé sül el a a te esetedben mert az mert ha bepönccensz és elhiszed magadról, hogy te egy kib*szott erős boxoló vagy akkor nagyon megfognak verni.
Mert ez lesz a küzdősport nagy önbizalmat ad túlzottat és a leírtak alapján nem tudod majd magad kordában tartani.
Egyébként kempo-t ajánlom mert az nem olyan kemény ,hogy kifekszel tőle.
Kis szánalmas ugribugri mitugrálsz fickó vagy, hatalmas egóval?
Szeritnem menj kempózni, vagy thaibokszolni, asszem gyorsan elveszik a kedved a "verekedéstől" :D
> Egyébként kempo-t ajánlom mert az nem olyan kemény ,hogy kifekszel tőle.
Hát...szerintem nekik vannak a legkeményebb edzéseik, legalábbis ahova én járok, ott nagyon erős. Én 1 éve alatt még mindig rendszeresen "kifekszem", vérző orr, bedagadt szemöldök nem olyan nagyon ritka.
Ha eddig még csak a kempo-t próbáltad ki akkor ne is szólj a témához .
Honnan tudod akkor, hogy nekik van a legkeményebb edzésük?
Hát én már sok mindent kipróbáltam...
Az tuti, hogy a Zen Bu Kan Kempo a legkeményebb és legjobb edzések közé tartozik, nagyon felkészültek és ügyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!