Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokkal edzhetné...

Milyen gyakorlatokkal edzhetném meg az "oldalam"?

Figyelt kérdés

[link]

A bekarikázott izomra gondolok. Extrém ektomorf vagyok, eddig konkrétan nulla zsírral jött fel egy év alatt 8kg. A hasam is kockás, de az oldalam valahogy olyan semmilyen, puha. Milyen gyakorlatokkal edzhetném meg a bekarikázott részt? Írjatok annyi gyakorlatot amennyit tudtok, előre is köszönöm!

2013. márc. 8. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Zászló, híd tartások, egykezes hídtartások, lábemelés függeszkedésben törzsfordítással. Egyébként ott a ferde hasizom és a fűrészizom található, na meg hát a ferde hasizom, amit különböző törzsfordításokkal lehet megedzeni, a fűrészizomra jó az áthúzás is.
2013. márc. 8. 16:38
 2/4 *Glissade* ***** válasza:

Azért igazán tanulhatnál egy minimális anatómiát kedves kérdező!

Ha edzeni szeretnél, akkor tudnod kell, legalább azt, hogy melyik gyakorlat, melyik izomokat erősíti.

Külömben csak a sötétben fogsz tapogatózni...

2013. márc. 8. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Glissade: Nem tudom mi baj van azzal, hogy kérdeztem. Eddig elhanyagoltam a hasazást, sportoltam ezelőtt is, kockás volt a hasam már mikor kezdtem az edzést, most kezdtem el rendesen hasazni. Oldalsó hasizomra törzsdöntéseket végeztem eddig, de azzal az a bajom hogy 35-40kg-os kézisúlyzó kell hogy 8-12-es ismétlésszámmal dolgozzak, de azt nem tudom normálisan fogni, gyenge még hozzá az alkarom, előbb fárad el mint a hasam.

Első: az egykezes hídtartást nem tudom hogy micsoda, a google nem dobott ki semmit. A zászlóhoz meg még gyenge a felsőtestem :(

2013. márc. 8. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] ittvan az egykezes hídtartás, és tudom, vagyis gondoltam hogy gyenge vagy még a zászlóhoz, mivel az egy rohadt nehéz technika, de te kérted hogy annyi gyakorlatot írjunk amennyit tudunk.
2013. márc. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!