Milyen gyakorlatokkal edzhetném meg az "oldalam"?
A bekarikázott izomra gondolok. Extrém ektomorf vagyok, eddig konkrétan nulla zsírral jött fel egy év alatt 8kg. A hasam is kockás, de az oldalam valahogy olyan semmilyen, puha. Milyen gyakorlatokkal edzhetném meg a bekarikázott részt? Írjatok annyi gyakorlatot amennyit tudtok, előre is köszönöm!
Azért igazán tanulhatnál egy minimális anatómiát kedves kérdező!
Ha edzeni szeretnél, akkor tudnod kell, legalább azt, hogy melyik gyakorlat, melyik izomokat erősíti.
Külömben csak a sötétben fogsz tapogatózni...
Glissade: Nem tudom mi baj van azzal, hogy kérdeztem. Eddig elhanyagoltam a hasazást, sportoltam ezelőtt is, kockás volt a hasam már mikor kezdtem az edzést, most kezdtem el rendesen hasazni. Oldalsó hasizomra törzsdöntéseket végeztem eddig, de azzal az a bajom hogy 35-40kg-os kézisúlyzó kell hogy 8-12-es ismétlésszámmal dolgozzak, de azt nem tudom normálisan fogni, gyenge még hozzá az alkarom, előbb fárad el mint a hasam.
Első: az egykezes hídtartást nem tudom hogy micsoda, a google nem dobott ki semmit. A zászlóhoz meg még gyenge a felsőtestem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!