Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A bicepszemnél reped szétfele...

WikingCrazy kérdése:

A bicepszemnél reped szétfele a karom, lilás pirosas repedések vannak rajta. Többi lennt?

Figyelt kérdés
2 hónapig jártam konditerembe gyúrni, és utánna jelentkeztek ezek a repedések, nem tudom hogy mitől van, nem szedtem semmi port semmit, Lehetne valami bőrpuhító kenőcsöt használni, hogy nyúljon egy kicsit a bőrőm és ne repedjen szét?? Elfog tűnni valaha a repedés?
2013. márc. 6. 19:51
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ismerős a helyzet :)

70 kg voltam mikor elkezdtem kondi terembe járni.

Heti 4-5 alkalommal kondiztam, tömegnövelés, erősödés céljából. 3 hónap alatt felszedtem + 20 kg-ot. Igaz, hogy jó erőben voltam, de szétszakadt a bőröm, elég sok helyen. Először lilás színű, de majd ki fog halványodni, ember függő nekem 1 év kellett hozzá, szoláriummal is tudsz rajta gyorsítani, de eltűnni soha nem fog már. Használtam különböző, drágábbnál drágább krémeket, nem segítenek. Pénz kidobás.

Egy dolgot tudsz tenni, visszafogod egy picit a gyors fejlődést, azzal is csökkentve a szakadásokat

Elfogadod, és türelmesen vársz míg ki nem halványodik. :)

2013. márc. 7. 14:56
 12/14 dirtboy ***** válasza:

*Glissade*

a kérdezőtől kérdezed?

2013. márc. 7. 18:53
 13/14 *Glissade* ***** válasza:
igen, a kérdezőtől kérdeztem:)
2013. márc. 7. 23:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Valaki eltudna linkelni a Sárga Kapszula című ebook letöltő linkjét, mert már beregisztráltam csak nem találom hogy holvan. Megköszönném. Köszönöm szépen mindenkinek aki ide írt.:D
2013. márc. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!