Egy hónapja kezdtem el kb konditeremben edzeni és mostanában nem durran be a karom. (? ) (lent)
Figyelt kérdés
Eleinte annyira bedurrant az edzések után, hogy alig bírtam megmozdítani a karjaimat... Most már edzés után közvetlenül érzem, de max egy napon belül el is múlik. Ez miért lehet? Gondolom már kezdenek hozzászokni az izmaim az edzéshez, de akkor most már nem is fog bedurranni?2013. febr. 17. 13:48
1/3 anonim válasza:
Pontosan ahogy mondod,már kezdenek hozzászokni!De be fog durrani ,ha keményebben edzel rá! :)
Főleg olyan gyakorlatok,mint a tolódzkodás,homlokraengedés...
2/3 A kérdező kommentje:
főleg vagy csak ezektől amiket felsoroltál? mert én bicepszre meg tricepszre leginkább csigát szoktam használni, bicepszre koncentráltan is kézi súlyzóval, vállra meg nyak mögé engedés
2013. febr. 17. 15:25
3/3 anonim válasza:
Vállra nyak mögé nem ajánlatos,mert nagyon bántja az izületeket...
Inkább azt mellről nyomjad!
Tricepszre ezekből válogass! : -tolódzkodás,homlokraengedés,fekvőtámasz,lórúgás,hátsótàmasz,csigán letolás,szűknyomás(mintha fekvenyomást mennèl csak szűken fogd a rudat,ahogy neked megfelel)!
Bicepszre : emelés franciarúddal (hagyományos),húzódzkodás szűkeb,egykezes súlyzókkal bicepsz (felváltva),scott padon bicepsz,csigán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!