Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A bicepszemnél reped szétfele...

WikingCrazy kérdése:

A bicepszemnél reped szétfele a karom, lilás pirosas repedések vannak rajta. Többi lennt?

Figyelt kérdés
2 hónapig jártam konditerembe gyúrni, és utánna jelentkeztek ezek a repedések, nem tudom hogy mitől van, nem szedtem semmi port semmit, Lehetne valami bőrpuhító kenőcsöt használni, hogy nyúljon egy kicsit a bőrőm és ne repedjen szét?? Elfog tűnni valaha a repedés?
2013. márc. 6. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
örülj neki annak a jele h nő az izom, sokan ezt büszkén viselik
2013. márc. 6. 19:52
 2/14 dirtboy ***** válasza:

a repedés nem fog eltűnni csak halványodni.

szedj sok e vitamint és valami jóféle kéz krémmel kend.

2013. márc. 6. 19:55
 3/14 A kérdező kommentje:
De repedt karral hogy menjek ki a strandra? vagy bárhova?:SS büszkén viselem:S 2 hónap alatt 31cm 36 cm lett a karom nem sok az egy kicsit? 80 kiló voltam amikor elkezdtem és most 90kg vagyok:S mindezt 2 hónap alatt, figyeltem arra hogy mi az étrendem de mégis...:S
2013. márc. 6. 19:55
 4/14 A kérdező kommentje:
dirtboy milyen kézkrémet ajánlasz? Megfogadom a tanácsod ez egyszer biztos. Köszi.:D
2013. márc. 6. 19:56
 5/14 dirtboy ***** válasza:

két hónap alatt 10kiló az baromi sok,csökkentsd a ch-t mert nagyon szalad fel rád a zsír.

kb 1:1raányba kéne zsírnak és izomnak felmennie de két hónap alatt még 4kiló izom sem igen megy fel nem hogy még 5 hogy 1:1arány legyen.

a testápoló nevét nem tudom,olyat vegyél ami terhességi csíkok eltüntetésére van.

az ugyan az mint ami neked van azaz stria.

2013. márc. 6. 20:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A ch az gondolom a szénhidrát ugye? Pedig nem eszek sokat egyáltalán hogy olyan sokat bevinnék a szervezetembe:S reggeltől délután 4 óráig szinte csak 3 szendvicset eszek, utánna egy ebéd és annyi:S
2013. márc. 6. 20:19
 7/14 dirtboy ***** válasza:

igen a ch az a szénhidrát

valamitől pedig nagyon hízol ha ennyire megy fel a kiló.

nem romlott el a mérleged?

2013. márc. 6. 20:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Legalább elromlott volna, csak az a baj hogy a digitális is eztmutatja, és a normális mérleg is:S:(
2013. márc. 6. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
regisztrálj a body.builder.hu-n töltsd le a sárga kapszula című ebookot, abban a 29 oldaltól kezdődik a táplálkozás fejezet, és a 31 oldal lap alján ott a válasz, hogy miért hízol a 3 szendvicsedtől meg az ebédedtől.. nekem az a fejezet megváltoztatta az életemet.
2013. márc. 6. 21:58
 10/14 *Glissade* ***** válasza:

Tudom, hogy nem foglalkozol vele:)

De leirnád, hogy milyen kozmetikumokat használsz a börődre, arcodra???

(Van egy sejtésem, hogy ezek közül mindnek a kukában kéne lennie)

2013. márc. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!