Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok egy hónap...

Mennyit fogyhatok egy hónap alatt a lentiekben olvasható módszerrel?

Figyelt kérdés

Hétfő-szerdánként 60 perces kombinált mozgásra járok. (Primal move, kettlebell, de kettlebellre helyezve a hangsúlyt)

Kedd-csütörtökön 10 perces flabelos-ra.

P-SZ-V 20-30 perces kiegészítő, átmozgató otthoni "tornázgatás".

"Diétám":

Délelőtt: 1 tejeskávé (édesítőszeres), gyümölcstálas reggeli (ananász/mandarin/narancs/eber/zöldalma mikor mi, banán nem!)

Ebéd: Norbi leves általában, de van, hogy teljes kiőrléses szendvics

Uzonna: banán, vagy megint gyümitál

Vacsora: edzésnapokon csak egy pohár tej, mert több nem fér belém, egyéb napokon gyrostál (borjú, sok zöldség, rizs), vagy joghurt+zöldalma, vagy gyümitúrmix, vagy fehérjetúrmix

+igyekszem minél több folyadékot inni (víz)

Lehet ez hatásos?

2013. márc. 6. 13:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Plusz kösöznöm szépen a segítséget!
2013. márc. 6. 14:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Mindenképp tejezni akarsz, igyál kókusztejet. Finomabb is szerintem, persze drágább is, de ha ritkábban iszod, ugyanott vagy:)

A friss ananásszal nincs gond.

2013. márc. 6. 14:43
 13/26 A kérdező kommentje:

Akkor az ananász marad :D

Utánajárok ennek a kókusztejnek.

Mág régebben a rizstejet kóstoltam, de attól nagyon nem voltam elragadtatva...

2013. márc. 6. 14:48
 14/26 anonim ***** válasza:
Annak okádék íze van, úgy, mint a zabtejnek:)
2013. márc. 6. 14:51
 15/26 A kérdező kommentje:

Nagyon jó, akkor az is kimarad :D

Ha a tanácsaidnak megfelelően átalakítom az étrendet, akkor kb mennyi fogyás érhető el egy hónap alatt?

2013. márc. 6. 14:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát ha rendesen emeled a fehérjédet, a szénhidrátot beállítod, és edzés előtt és után eszed, akkor heti 1kg körül a normális. Ha ettől lassabb az ütem, az nem baj, de gyorsabb ne legyen.
2013. márc. 6. 14:59
 17/26 A kérdező kommentje:

Értem.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2013. márc. 6. 15:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Az enberi test nem igényel szénhidrátokat. Valahol itt dől meg a szénhidrátok diéta alatt mítosz.
2013. márc. 6. 15:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy az idegrendszer működéséhez szénhidrát kell, és a te agyad nem kap eleget...enberi, hát ez igen, maradtál volna csöndben...
2013. márc. 6. 15:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Az internet első szabálya: Ha már hülye vagy valamihez, kritizáld a helyesírást. Gratulálok az érvelésedhez és az hogy telefonról félrenyomtam két egymás mellett lévő betűt arra vall hogy Szénhidrátok nélkül nem müködik az agy. Megnéznèlek milyen okos vagy te èlőben.
2013. márc. 6. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!