Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt mínusz 10 kiló...

3 hónap alatt mínusz 10 kiló lehetséges kocogással? (1 óra kocogás kb. -400 kcal).

Figyelt kérdés
Persze mellette figyelnék az evésre meg ezek az alap dolgok, hogy 3liter víz meg 18óra az utolsó étkezés, napi 4-5ször kell enni, mindent tudok már csak kíváncsi vagyok hogy ennyi mozgás elég?..:) 14/L
2013. márc. 1. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az este 6 után no kaja elmélet elég hülyeség, mert csak lelassítod vele az anyagcserédet. arra figyelj inkább, hogy lefekvés előtt ne egyél szénhidrátot, egyél sovány túrót. Egyébként ha rendben van az étrended, heti 4-5 ször elmész futni, akkor lehetséges a - 10 kg (persze függ a genetikádtól, hogy mennyi kiló vagy, mennyi felesleg van rajtad stb.)
2013. márc. 1. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Egészségügyi okokból ne egyél lefekvés előtt 2 órával. Bár van aki 4et mond, de azt picit túlzásnak érzem.

És igen, a szénhidráttal csínján az utolsó étkezésnél.

Heti egy kilót le lehet adni, ha nem vagy csontsovány és nem küzd az életben maradásért a szervezeted.

A heti 5 futást sokallom. Illetve a futás milyensége dominál inkább, mint sem az időtartama. Tehát vagy szerezz be egy pulzusmérő órát és lesd mit mutogat neked, vagy próbálj meg egy olyan tempót belőni ami fárasztó, fárasztó, de még nem zihálsz tőle. A víznél pedig 20kilónként 1 liter. Persze ez csak útmutató, nem kell kicentizni. Ja, és az evésre úgy figyelj, hogy 14 évesen még fejlődésben vagy. Ha nem is magasság ügyileg, de cici, derék, csípő arányok, stb. még erősen változik, változhat. Tehát a szénhidrátot meg ne vond magadtól valami okos diéta keretei miatt, mert vissza fogod sírni még később.

2013. márc. 1. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:
jaj elfelejtettem hogy 170 centi és 70 kiló vagyok és hát szerintem simán lemehetne 10 kiló mert eléggé látszik, és van pulzusmérőm tudom, hogy 130 körül kell lennie, hogy égjen a zsír mert ha már 150 körül van az már izmosít, jól tudom ugye?:):D
2013. márc. 1. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

nah hogy egy 14 éves lány ennyire összeszedetten tudja hogy kell lefogyni... hát sok hülye 20-30 éves megirigyelhetne :D

(kivéve hogy 130 felett a kardió tartományba lépsz és akkor már bomlik az izom nem épül :D de persze a sok hülye örül hogy a mérleg kevesebbet mutat mert elégett az izmuk)

súlyzós edzés sem ártana, szintén izom vesztés megakadályozására, heti 0,5-1kiló fogyás az optimális, ha több akkor izmot vesztesz, ha kevesebb, túl sok szénhidrátot kajálsz.

De sztem nekem így is tetszenél xD a ducik jobbak

f19

2013. márc. 2. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
fúú vissza fogok még én hízni 5 kilót a nyáron, leszek én még megint duci..:DDdd
2013. márc. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!