Hogy pótoljam a kimaradt edzést?
Figyelt kérdés
1 hónapja járok edzeni 3 napos egész testes edzéssel egy héten(kedd,csütörtök,szombat. Csak az a baj hogy kimaradtam 1 hetet mert beteg voltam és azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom ezt bepótolni vagy kiegésziteni hogy ugyanúgy haladjak mint amikor nem voltam beteg?2013. márc. 4. 15:47
1/7 dirtboy válasza:
ne foglalkozz vele
egyébként pótolni nem tudod mert az meg már sok lenne.
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nagyon lemaradtam és nem fogok fejlődni rendesen? :/
2013. márc. 4. 16:02
3/7 A kérdező kommentje:
??
2013. márc. 4. 16:09
4/7 anonim válasza:
nem egy edzésen múlik a fejlődésed.
Vagyis csak minimálisan, és az előnyösebb számodra, ha most nem edzel. Ezen nincs mit ragozni.
5/7 dirtboy válasza:
egyáltalán nem maradtál le,egy edzés vagy egy hét az semmi.
vagy te szoktál látni magadon izomfejlődést 1hét után is?
6/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon látok változást 1 hét alatt,de csak azért mondom hogy nem akarok kicsit se lemaradni mert az edzés a mindenem. Szóval akkor nem vesztettem el semmit? Nem maradtam le kicsit sem?
2013. márc. 4. 23:28
7/7 A kérdező kommentje:
Meg akkor érdemes befizetni márciusra a pénzt mivel hogy kimaradtam 1 hetet?
2013. márc. 4. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!