Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kimaradt az "odavagyok érted"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradt az "odavagyok érted" időszak. Hogy pótoljam vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Több mint 1 hónapja kezdtem el randizgatni egy korombeli sráccal, akit évek óta ismerek, de csak felszínes. A randizások közepette persze közelebb kerültünk egymáshoz, két hete járunk is, most feküdtem le vele. De azt beszéltük, h kimaradt az "odavagyok érted" időszak, ami hiányérzetet ad mindkettőnknek. Nem rossz így se, sőt én arra gondolok, h mivel már volt komoly kapcsolatunk, ez természetes velejárója a dolognak. Bár nem tudom pontosan mit ért ezalatt, mert minden nap msneztünk, sőt most is, flörtölünk, stb. Szerintetek érdemes ennek nagy feneket keríteni? Vagy ez normális?
2009. nov. 19. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem egy ismerősöm is erről számol be,hogy kimaradt az igen nagy lángolás.De nem is baj,mert így rózsaszín köd nélkül,reálisan látják a másikat,a hibáikkal együtt,és nem érték őket nagy csalódások,amikor elszállt ez a köd.

A férjemmel mi is ilyenek voltunk.Nem volt nagy lángolás,csak szépen folyamatosan kialakult egy nagyon erős kötelék kettőnk között.Annyira erős volt,h több éves távollétet is kibírt.

Szóval szerintem nem baj,h nem lángoltok.Majd kialakul minden,nem kell elkapkodni,23 éves vagy,hova sietnél.

2009. nov. 19. 09:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van végülis:-) köszi
2009. nov. 20. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!