Csaba257 kérdése:
KREATIN? Randy Orton mivel gyurta ki magat koxolta vagy kreatinal? Nekik hogy hogy nincs bajak a koxtol? Es en ha szednek 20 darabot mi lenne. Nem szedek kreatint szedem 900 darabom van es meg 3 killo por. Mivel gyurt?
Figyelt kérdés
PLd 300 darab eleg 3 kilora es 600 darabot belehet magara venni, vagy kell venni port sovany vagyok [link]
Kreatintol fog latszani. Es ha abahagyom a kreatint es a port akkor mit kell csinaljak kikel potoljam azt a napi kajat?es miutan abahagyom most nekifogok ugy aprilisig majus kozepejejig es ha abahagyom masfel honapot hogy tanuljk a vizsgara es majd nekifogok ujra a sujzasal kreatint nelkul egesz vakacioba szeptemberig ha abahagyom elmegy az izom a mi volt
2013. márc. 2. 22:13
11/26 A kérdező kommentje:
ok reggel megiszok ugy 0,25 tejet es vajaskenyeret a kreatin hetfon jon meg azert kerdem hogyu szedjem csillamfasznaci menyit naponta reggel hany darabot es hogy
2013. márc. 2. 22:35
12/26 A kérdező kommentje:
delbe hazajovok a sulibol nekifogok sujozni a kreatin kell edzes elot na akkor vegzk 1 ora allat es azutan megint kreatin es raja 1 orara ehetek es estere pedig nem tok sokat enni hust szoktam este csak margarinos kenyeret tok enni de ha mondjatok mit egyek azt veszek
2013. márc. 2. 22:37
13/26 anonim válasza:
hagyjad mar azt a ku*va kreatint meg a feherje port faszom ink add nekem tobbet erne hogyha megetetnem a kertitomban uszkalo halakkal. ne "gyurj" minden nap hasra, foleg ne ennyi ismetlesszammal, inkabb csinalj labemelest, az nehezebb, es 2 naponta, legyen minden heten min. 1 piheno nap...stb. majd ha ramirsz akkor holnap meg irkalok csak most tudod dika telorol vagyok fent.
15/26 anonim válasza:
Első vagyok.
Tuti fake a kérdés, ennyire értetlen nem lehet értetlen a csávó.
16/26 anonim válasza:
ink vegyel a kreatinpenzedbol turot meg zabpelyhet, zabpelyhet reggel, turot este, meg vegyel tojast edzes utanra ( ne egyel meg belole 900-at, es ne egyel minden nap sargajat.nah de mosma tovabballok, ha privit ramirsz holnap meg irok.
17/26 A kérdező kommentje:
nem erted akarok szedni kreatint menyit kell reggel sujzas ellot es utan ezt irjatok le nekem es tobbet ne irjatok es reggel hany tabletta es azutan vegyem be a port rogton es ra menyi idore ehetek normal kajat
2013. márc. 2. 22:42
18/26 anonim válasza:
takarodjál le oda ahol vetted ott értetlenkedj aki eladta biztos lesz türelme is hogy elmagyarázza mit hogy kell..
19/26 anonim válasza:
csak trollkodik itt a srác, van olyan kérdés ahol már tapasztalt kreatin használónak állítja be magát, aki már "megbánta hogy szedett ilyen szarokat"... az összes többi kérdésében meg ezzel a 300db tabival jön... ha meg értelmes választ adsz neki akkor ír egy csomó totálisan értelmetlen privit, és hiába adsz neki tanácsot elbeszél melletted... mert egy idióta unatkozó troll..
20/26 A kérdező kommentje:
ot 300 van de 600 akarok ezek szerintem nem szarok es en csak anyit kertem toletek napi menyit kell szedni reggel ... utolso valaszolo
2013. márc. 2. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!