Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hullahopp karikával az izmos...

Hullahopp karikával az izmos karért? :DD

Figyelt kérdés

Ma tesiórán az volt a feladat, hogy hullahopp karikát kellett a felkarunkkal forgatni és 10 perc után éreztem, hogy rendesen elfáradt a karom...

lehet ilyen módon izmosodni? :OO

2013. febr. 25. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Egy 10 percig végzett gyakorlattal nem lehet izmosodni, az nem arra való. Az izmosodásra a nagy súllyal végzett gyakorlatok alkalmasak, amikkel 8-12 ismétlést tudsz végrehajtani a teljes izomfáradtságig. HuLahopp(nem a halottak ugrálnak!) karikával ezt nem lehet elérni.
2013. febr. 25. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...
2013. febr. 25. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elkeseríted itt a nekromanta tanoncokat, hogy milyen vagy :D
2013. febr. 25. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nevessetek ki, de egyáltalán nem hülyeség. Zsonglőreszközként használva még a pillekönnyű műanyag karikával is lehet némi izmot felszedni, nyilván nem annyit, mint egy húszkilós súlyzóval, de nem is mindenkinek célja, hogy úgy nézzen ki, mint Popeye. Saját tapasztalat.
2013. febr. 25. 23:19
 5/6 Flóran válasza:
Én nem súlyozok, csak a hulahopp karikát pörgetem, emelgetem, dobálom... és a karomon látszik az eredmény, akárki akármit mond, ha rendesen gyakorolsz vele, látszik az eredménye...
2013. okt. 13. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
pics or didnt happen!
2013. okt. 13. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!