Azokhoz szól a kérdésem, akik hullahopp karikával formásítottak magukon! Műanyag vagy fa hullahoppot használtatok? Esetleg raktatok bele valamit?
Kedves első! Nem úgy tettem fel a kérdést, hogy akik így fogytak le, hanem akik picit formásodtak vele, mert azt ign is lehet, régi edzőm mondta, akihez sajnos már nem tudok vissza menni,mert az ország másik felében él. Már ha ezzel volt a bajod!
Kedves második! Köszönöm a javítást!
Ne hallgass rájuk, csak irigyek, hogy nem tudnak lefogyni. Nincs akaratuk, hogy huLLahoppal fogyjanak. Nekem mindig beválik. Megtöltöm ioncserélt vízzel, hogy ne legyen belül vízköves, mert akkor nem áramlik benne a water és nem húzza le a zsírt. És pörgetem, mint állat 15 percig és ég a zsír. Majd jönnek okosok, akik leírják, hogy nincs helyi zsírégetés, de ne higgy nekik. Mi tudjuk, hogy van. És majd írják, hogy diéta és aerob edzés is kell, de hülyeség, mikor huLLahoppal simán fogyok bárhonnan. Ha sóderrel töltöm és a karomon pörgetem, akkor durván szálkásodik és izmosodik egyszerre.
Szóval nyomjad csak keményen.:)
Akkor lefordítom, hogy értsd: a fogyókúra rovatban vannak olyan széles tudással rendelkező emberek, akik tudnak neked erre válaszolni...Eleve nem értem a formásodni az nálad mit takar? Izmot felszedni vagy zsír leadni? Ez a két verzió van amivel tudod a tested érdemben alakítani.
Mi itt nem alibi-mozgással akarjuk formálni a testünket. Nem zumbázunk és eszünk 6 után is. Nem felüléssel égetjük a zsír a hasról és nem is alakítjuk át izommá. Isten hozott nálunk.
Negyedszerre is írom, nem fogyni szeretnék!:) Nem egy 200 kgos elkeseredett asszonyka vagyok, aki leakar fogyni, semmi mozgással.
Kiskorom óta versenyszerűen futok, köszönöm szépen fogyni nem szeretnék, tisztában vagyok azzal, hogy akkor helyes étrend és aerob mozgás által tudnám leadni a plusz kga.t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!