Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás kisebbíti a popót,...

Futás kisebbíti a popót, combot (és esetleg a hasat)?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni valahogy formálni a testem.De ehezz jó a futás..?

2013. febr. 25. 19:36
1 2
 11/17 YourDestiny ***** válasza:
*vacsorára
2013. febr. 25. 23:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Wash válaszával nem értek egyet. Itt vagyok élő példa, hogy a futás igenis izmosít. Nem mindegy hogyan és mennyit futunk. Én közel 10 éve minden nap futok. Tudom, nem helyes, hisz nekem egyetlen pihenőnapom nincs, de így szoktam meg. Nem rakok föl képet, de elhihetitek, a lábam, a hátam, a hasam!! is izmos, de így 51 évesen mindenképpen tónusos. Nem állítom, hogy a futás a legjobb mozgásforma, de alapjáraton rendkívül jó az állóképesség fejlesztésére, valamint a keringésre, stb. 'Hogy a tomport hogyan formálja vagy nem? 'Hát szerintem az sem plötty, de a fenékre valóban nem ez a mozgásforma a legideálisabb. Rengeteg múlik az étkezésen, azzal a Wash válasszal semmi gond.

üdv.: Rea

2013. febr. 26. 08:11
 13/17 YourDestiny ***** válasza:
Rea, de gondolom nem úgy izmosodtál meg, hogy közben fogyókurás diétán voltál :)
2013. febr. 26. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem is izmosított a futás, kerekebb lett a fenekem, a lábamon szép definiált az izom, a hasamról pedig leszedte a zsírt. Heti 40-50km-t teszek meg
2013. febr. 27. 22:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen de nekem már kerek....kérdésben is irtam Kisebbíti e vagy sem?:)
2013. márc. 1. 17:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam meg a válaszom...már kerek alapból a fenekem...formálás altt azt értettem hogy kicsit laposítani mivel nagyon kerek.ÉÉs persze hogy a futás segít -e kisebbíteni?
2013. márc. 1. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Már írták amugy. A futás segít igen. (De kb csak 30-35%-ban) a 65-70% a kaján múlik
2013. márc. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!