Tóth Aurel kérdése:
Függeszkedésre hogyan készüljek fel?
Figyelt kérdés
198 cm vagyok és kb 94 kiló . Nem vagyok kövér mivel kézilabdázom és inkább izom van rajtam . az állóképességemmel nincs baj ( 7 perc alatt futom a 2000-et 69 M-t dobok kislabdával) . De a függeszkedés nem akar menni :S. Húzódzkodó rudam nincs otthon ezért máshogy kellene . Fekvőtámaszon kívül hogyan készüljek(40-et szoktam naponta+ edzések ???2013. febr. 23. 16:32
1/1 anonim válasza:
a fegyenc 2ős alkar gyakorlatra gondolsz,mint függeszkedés,vagy a húzódzkodásra?
lehet venni pár ezerért ajtókeretbe berakható húzódzkodót,azon csinálhatod.
de ha nem akarsz nagyon beruházni,akkor veszel pár százért egy ásónyelet,széttolsz két szekrényt és rájuk teszed az ásónyelet,vagy két széket háttal állítasz és arra teszed a nyelet,majd aláfekszel és már húzhatod is magad,vagy lóghatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!