Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés közben lehet fogyni?

Testépítés közben lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Van rajtam jó pár kg felesleg amit le szeretnék adni de közben gyúrni is szeretnék.Mondták már páran hogy az én testalkatommal simán lehetne mert van bőven tápanyag és sokan küzdenek mert nem bírnak hízni.Szóval akkor a kérdés:A rajtam felgyülemlett zsír átalakul némi izommá ha gyúrok?kössze
2009. szept. 8. 22:07
 1/4 anonim válasza:
Átalakulhat,de mellette csinálj kardio edzést is,mert úgy hatásosabb(bicikli,futópad,taposógép,stb)
2009. szept. 8. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
okok köszi
2009. szept. 8. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
25%

A zsír nem alakul izommá. Nincs olyan, hogy valamilyen testszövet átalakul egy másfajta szövetté.

Ha izomtömeget növelsz, könnyebben le tudod adni majd a zsírt. Ehhez váltakozva kell alkalmazni a tömegnövelő és a szálkásító ciklusokat.

A testépítés kiegészítve kardio edzéssel erre a legmegfelelőbb.

2009. szept. 9. 11:28
 4/4 anonim válasza:
1et értek az uccsóval
2010. aug. 7. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!