Edzéshez való dolgok rendezése? -.
Nem teljesen jó, inkább a következőképp próbálnám meg:
Reggel mehet a Power Protein, edzés után jó a whey pro gyors ch-val, este is mehet fehérje, de a multivitamint reggel vedd be szerintem, hogy egész napra ellása a szervezetet.
A kapszulás kreatint szerintem cseréld le normális monohidrátra, és azzal nyomj egy kúrát.
PowerProteint ha elfogy, akkor nomális tejsavóproteinre cseréld, a szója miatt nem a legjobb.
Igazából csak annyi a baj a kapszulással, hogy abszolút gazdaságtalan.
Ha a monohidrát nem hatott, annak több oka is lehet:
-étrend rendben volt/van-e?
-megfelelő folyadékbeviteled van-e?
Van akinek különben valóban nem nagyon használ a monohidrát, ez esetben megpróbálnék egy kreatin akg-t, vagy egy CreaBombot mondjuk.
A folyadékbevitelem 3.5-4l közt volt napi szinten.
Rendesen kúraszerűen használtam, feltöltés, szintentartás.
Az étrendben pedig nem akarok hazudni, az nem volt egy minta étrend, de azt sajnos nem tudom biztosítani. Próbálom szelektálni, mit eszek mit nem, már amennyire tudom.
A ph-x-et havertól venném. Aki ráhagyta a kondit és megmaradt neki, így töredékéért oda adná a 160szemet. A Creabomb és az Akg is eléggé kihúzná a tárcám 2-3havi szinten. (persze kivéve a pihenő 4-6hetet)
Ph-x + acid killer kombinációról mit gondolsz?
Az acid killer az beta-alanin, ami sokadrendű kiegészítő.
Nem gondolom, hogy nagyon nagy szükség volna rá, én nem erre költenék.
Igazából először is az étrendet fölpofozgatnám kicsit, annyira nem drága ha jobban belegondolsz. A szénhidrátrésze, rizs, zab, tésztafélék meglehetősen olcsóak, a zöldség rész sem drága.
Ha arra gondolsz hogy a csirkemell sokba kerül, akkor mehetne csirkecomb, pulykahús, hal is a csirkemellen kívül néha.
Kiegészítőkre akkor költs, ha ez már megvan.
Visszatérve kipróbálhatod a phx-et, és bár utálni fogsz, de mégis azt mondanám, hogy egy por állagú kreatint vegyél.
Acid Killert hagynám a helyedben, a többi kiegészítő jó, már előző válaszokban azokat leírtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!