The viper kérdése:
Still mass 100% BEEF PROTEIN kinek mennyit hozott rendes táplálkozással? és mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 14:23
1/14 dirtboy válasza:
nem lehet a kérdésedet megválaszolni,olvass még a témában szerezz tapasztalatot és akkor te is be ismered majd hogy a kérdésed értelmetlen és megválaszolhatatlan.
2/14 anonim válasza:
Mi az, hogy mennyit hozott? Nem valószínű, hogy túl sok tápkieg kereskedő van az oldalon.
3/14 anonim válasza:
Ez csak fehérje, kaja, élelmiszer! Nem csoda izomnövelő varázspor! Értelmetlen a kérdésed.
4/14 anonim válasza:
Először is azt kellene tisztázni, hogy olyan, hogy beef protein nem igen létezik. Valaki mutasson már nekem egyetlen 1 akár angol nyelvű leírást a beef proteinről. Eddig én csak a Carnivor 350%-kal nagyobb konctrátum, mint egy marha steak-ben szlogent azt már olvastam.
Egyáltalán tudja valaki, hogy miből is van?!!!
5/14 dirtboy válasza:
7/14 dirtboy válasza:
akkor nem értem a kérdésedet.
8/14 anonim válasza:
Egyáltalán tudja valaki, hogy miből is van?!!!
Igen a kérdés mindig ott lebeg. Mert egyetlen egy gyártó nem közli miből is van pontosan!?!?!
Tök jól hangzik a Stillmass-tól 97%-os protein, ja. De mi is a 97%-os beef?!?!
9/14 anonim válasza:
Gondolom marhahús zsírtalanítva, totál kiszárítva, porítva. De ki tudja biztosan?:)
Itt egy carnivor leírás, kb a stillmass is ilyen lehet:
10/14 anonim válasza:
A marhahús melyik porciója, amikor még a füle is 1000-ben mérhető. Ne legyünk már naivak!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!