Mibe érdemes belekezdeni 24 éves kor után és lehet esélyem, hogy akár nagy legyek benne? Harcművészet, küzdősport, művészetek?
Igazából nem is tudom milyen válaszra számítottál:
A: Te maga vagy a megtestesült siker, bármihez érsz arannyá válik.
B: Hagyd a francba úgysem érsz el semmit.
Melyikre számítottál?
Amúgy nem igazán értem mit akarsz. Box? Amatőr szinten nem nagyon tudnál vele keresni, ahhoz hogy profi legyél meg már késő. Harcművészet? Ha az embereket lehúzó harcművész akarsz lenni, olyan amilyen a TV-ben van hogy érintés nélkül üti ki az embereket akkor van esélyed.
Edzői képesítés? Nem tudsz vele keresni csak elenyésző összeget.
Nem akarok kötözködni, próbálkozz mással....
Nem vagyok a megtestesült siker, de minden megvan hozzá. Tehetséges vagyok, de úgy érzem későn kezdem. Olyat szeretnék amit élvezek is. Lehetőleg sport, küzdősport, harcművészet érdekel. De ha mást írtok meghallgatom és elgondolkodok. Azt nem értem miért sértegetsz a pénzlehúzós oktatós lehetőséggel. Ritkán találsz nálam fejlődni akaróbb embert.
Próbálkozzak mással? Mire gondolsz? Munkám van, de hát ki kellene használni a tehetségem szabadidőben és idővel ha úgy alakul munkaként. A kérdés 24 évesen ha újba fogok mi az amit megtanulhatok és nagy lehetek benne?
Nem fényezem magam. Ezek tények amit leírtam. Nagyon jóeszű és fizikálisan megáldott ember vagyok. Ki szeretném használni. Mindössze ennyi! Senkit sem hibáztatok, a hibás maximum én lehetek hogy későn kezdem el vagy nem tartottam ki amellett amit elkezdtem. Aki igazán ismer az elismer nagyonis. Az emberekben nem bízok, visszaéltek sokszor a jószándékommal és a bizalmammal. Nem akarok nekik megfelelni és nem akarok nekik tetszelegni. Magamnak akarom azt, hogy békében éljem le az életem. Abban a tudatban hogy kihasználtam a tehetségem. Nem panaszkodok, nem tudom honnan veszed. De talán igazad van nem szerettem amiket csináltam! Van Gogh után meg nem kell utána olvassak, mert ismerem. Ahogy elnézed nem ismerem? Miből veszed? Attól hogy ismerem már követnem kéne a példáját? Ez érdekes számomra. Na figyelj te internethuszár 1. voltak rajzaim kiállításokon, persze más alkotókéval vegyítve, mert akkora király nem voltam és már nem most volt. Az orvostudomány nekem nem szórakoztató! Pusztán azért írtam, hogy pontosabb képet lásson a válaszoló azokról amiket csináltam. "gyógyíthatatlan betegeket gyógyítottam meg" Na ezt hol olvastad te tirpák? Tudod aki szánt szándékkal akarja lehúzni a másikat az magát alacsonyítja le. Azt írtam az orvosok nem tudtak rajta segíteni és én segítettem nekik meggyógyulni. Az gyógyíthatatlan betegeket gyógyítottam? Daganatos betegeket segítettem. A daganat orvosi kezelés alatt nőtt. Elkeseredtem, hónapokat kutatómunkát végeztem, hogy segíteni tudjak és tudtam! Rengeteg munkám van benne. A zenében is sok mindent elértem, koncerteket adtunk, voltam rádióban interjún, majdnem tvben is, de berágtam a zenésztársamra akivel akkor zenéltem és a tvs dolog le lett fújva. Figyelj önkritikám van, de el kell ismerni ami megvan! Igen, egy hülye pancser vagyok, mert mindenbe belekezdtem és nem tartottam ki egyiknél sem.
"Az "orvoslásodhoz"meg csak annyit.Ha tényleg ekkora "ász"lennél,már réges rég ebből élnél,és mindenki ismerné a neved,ergo,dehogy is gyógyítottál meg te senkit."
Na ide figyelj drágaöcsém! Egy gyógyító NEM KÉR PÉNZT! Soha senkitől nem fogadnék el pénzt ezért. Szűkebb körben ismerik a nevem, de most nem fogok odamenni mindenkihez hogy szevasz Jóska vagyok és értek az orvostudományhoz... Több szempontból sem. Azért mert aki nem ért hozzá, az nem is tudja mennyi szar van a gyógyszerekben amit felír a dokija és beveszi. A panasz elmúlik, na de hogy milyen áron azt sose nézik. Ez olyan, mint a pszichiátria. Nem üvölt a beteg, mert le van kendőzve a probléma. De megoldották? NEM. Másik, hogy én nem nagyképűségből írom nektek a tényeket. Azért írom, hogy jobb tanácsot tudjatok adni ahhoz amit elkezdhetek. Ha csak annyit írok hogy nem késő 24 után elkezdeni valamit? Azt írjátok NEM és hogy bármit. Nekem ez nem segítség.
"Amiket te csinálni szeretnél ahhoz tehetség is kell ám,nem elég a szándék."
Engem te ne húzzál le, amikor nem ismersz. Szevasz.
Kösz, de alapból beszélek németül és angolul. A szakmatanulásra nincs időm és már lassan kedvem sincs. Dolgozni dolgozok, csak nem veri ki a szemed, pedig leírtam 100x.
"Akkor te azon kevesek egyike vagy akiknek nehéz."
Ja igen, szerinted hány embernek haladja meg a bére a nettó 140-et itt Magyarországon? Bilibe lóg a kezed, bár lehet pont cinikus próbáltál lenni. Hát apukám én a lerágott csonttal nem elégszem meg. Mindig törekedni kell a jobbra. Ezért akarok olyat amiből esetleg meg is tudok jobban élni. Munka mellett kiegészít vagy ha nem is akkor legalább szórakoztat eléggé és hasznos.
"Szállj le a földre,és viselkedj felnőtt módjára.Na Csá!"
Te szállj le öreg, mert ez a kioktató stílus ami épp nem felnőttes, meg a na csá-s befejezésed...
Én nem tudom mi hihetetlen abban, hogy valaki 24 év alatt jó zenében, rajzban(nagyapám grafikus volt) és gyógyászatban ha ezzel foglalkozott. Lehet nagyképűen hangzik ahogy írom magamról, hogy jó képességű vagyok, de le kell írjam azért, hogy tudjátok a tanulási sebességem gyorsabb és hogy nem-e késő szerintetek emellett? De az ilyen irigy hülyéknek kell csak a szájába rágni, hogy nem azért írom, mert egy nagyképű paraszt vagyok. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!