Szerintetek 15 évesen még érdemes elkezdeni Kung-fuzni?
Figyelt kérdés
És hogy ha igen akkor erre Budapesten vagy Pest megyében hol lenne erre lehetőség ?? A válaszokat előre is köszönöm.2012. jan. 27. 10:15
1/8 anonim válasza:
Budapesten bármelyik Wing Chun edzésen, esetleg Choy li fut edzésen, vagy ha találsz akkor Wudang edzésen lenne lehetőség.
név nélkül ajánlom őket (nem edzettem velük, de tényleg nem "tűnnek" amatőröknek)
akik viszont tagadhatatlanul brutálisak, és ezzel együtt valahogy fantasztikus emberek, és ezt bármikor bárkinek megerősítem, azok ők
2/8 A kérdező kommentje:
És melyik "állatot ajánlanád nekem ?? " 15 éves vagyok kb 165 centi 51-52 kilo. körül lehetek a legtöbb gyakorlatot tesin meg tudom csinálni szoktam sportolni de nem vagyok "kigyúrva "
2012. jan. 27. 12:39
3/8 N0rbi04 válasza:
Állatot, ha jól tudom majd a mester ajánl neked. Pár év után. Addig alapozás folyik. Nálunk is csak utána lehet állatformákat tanulni.
4/8 anonim válasza:
pff. nálunk wudangban helyzet függő. egyszer "gepárdot" tanulunk, egyszer sast ugyan arra a helyzetre. aztán te majd kitalálod hogy inkább távol szeretszmaradni, vagy berobbansz és közelről eltöröd a torkát. mind csak technika.
5/8 N0rbi04 válasza:
Nálunk kezdő szinten még csak pár blokk volt eddig állatformákból. Héten volt tai chi is. Egyik kedvencem, csak sajna nem valami népszerű tanulók között, mert "unalmas" így ritkán foglalkozunk vele...
6/8 anonim válasza:
mi ilyen hibát nem követünk el, hogy bármilyen gyakorlat "unalmas" lenne. mert megmutatják alkalmazott harc közben, és letépik vele az arcunkat. ezt kéne nálatok tai chi technikákkal.
7/8 anonim válasza:
ÉN erre a (Tradicionális)Kungfu Akadémiára járok már másfél éve és rengeteget fejlődtem!Én is 14 évesen kezdtem,de a 15 év pont jó:)Csekkold a weboldalt,most van elég sok kezdő tanfolyam.Amúgy kemény edzések,jó társaság,kiváló mesterek,felszerlés,edzőtáborok..de hogy látszon az eredmény,járni kell néhány hónapot!Tiszta szívből ajánlom!
8/8 anonim válasza:
Mármint a Tradicionális Kungfu Akadémiára(www.kungfuakademia.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!