Alien19 kérdése:
Hogyan érdemes elkezdeni sportolni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis izmot szedni magamra és hogyan kezdhetnék neki?Edzésterv, ételek vagy hasonló? Elég vékony vagyok (65 kg) és magas (185 cm).Nem akarok izom agyú leni csak pár kilót felszedni hogy nem úgy nézzek ki mint egy pálcika. :D
24/f
2011. dec. 4. 12:16
1/6 dirtboy válasza:
tudod az hogy nem izomagyú akarsz lenni az nem érdekel senkit mert az út ugyan az,nincs külön izomagyúnak való étrend és edzés meg külön csak kicsi izmot felszedőknek edzés plusz étrend.
ezt olvasd végig és utána az oldalon találsz tömegnövelő étrendet amik közül válasz ki egy a te súlyodnak megfelelőt és találsz kezdő edzéstervet is:
2/6 A kérdező kommentje:
De én tömegnövelőt nem akarok szedni.Ételekre gondoltam.Egyáltalán nem akarom mindenféle cuccot magamba tömködni.
2011. dec. 4. 12:30
3/6 dirtboy válasza:
ki írt itt tömegnövelőt????
MONDOM TÖMEGNÖVELŐ ÉTREND
4/6 A kérdező kommentje:
Ja oks félreolvastam....
2011. dec. 4. 12:41
5/6 The Situation válasza:
kajálj bőségesen. Húst elsősorban. pl csirkét (bár én utálom.) táplálék kiegészítők használatában sincs semmi kivetni való szerintem. okosan kell csinálni. egy kis protein sosem árt! :-)ja és persze türelem türelem és kitartás. Izmot építeni a legnehezebb főleg ha száraz izmot szeretnél nem pedig csak vizesedni az izmok körül mindenféle csodaszerekkel. hajrá! :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2011. dec. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!