Érdemes- e két küzdősportot gyakorolni egyszerre?
Én elég komolyan Kyokushin Karatézok.
Szeretem, és szoktunk sparringolni is szerencsére, úgy hogy
fejvédő, fogvédő, MMA kesztyű(hogy jobban szokjuk az ütéseket, mert ugye meccsen szabadkezes.
Igen tudom az eredeti Kyo- ban nincs benne a fejütés, de mi üthetünk oda, illetve megtanuljuk hárítani is a fejre érkező ütéseket.
A gondom csak az hogy heti egy edzés van csak.
Érdemes- e belekezdenem még egy küzdősportba, ha igen akkor mibe?
Csak kérlek ne írjatok Kickbox- ot, arra nem fogok elmenni tuti...
ha van egy edző, aki így ér rá, akkor lehet heti egy edzés.
nekem is volt. de hát én sem tettem szabaddá több időt.. mindegy.
Kérdező, lehet.
1 kivétel van, ha be kell tanulnod egy szabályrendszert verseny miatt. mert ugye nem lenne szerencsés pl. boxon gyomron térdelned az ellenfeled. főleg ha ez versenyen történne.
Bocs, hát úgymond elég izmos vagyok, megerősített ez a sport eléggé, szóval a kondi nem gond, lehet kemény akármennyire.
Tulajdonképpen nem egyszer van egy héten, csak nekem csak egyszer jó az időpont.
Van itthon boxállványom, olyan sparring partner, tudod.
Azon szoktam gyakorolni, meg persze kondi...
box állvány-sparring partner, ez érdekel.
kipróbálhatnád a birkót és az ökölvívást. vagy a savate-ot. általában nem szokták támogatni, de ha valamiért a birkó nem jön be, esetleg bjj! vagy más harcművészetek. jujutsu mehet simán a karate mellé. japán-japán, nincsenek nagy elvi különbségek.
A japán Jujutsu az mondjuk tényleg hasznos lenne, főleg nekem, eléggé hiányosak a földharc ismereteim, összesen 5 feszítést ismerek:/
A boxon is elgondolkoztam, hasznos lenne az is, igazad van:)
Itt a boxállvány-sparring partner:
Igen, minden rendben vele, próbáld ki, én 1 éve használom és semmi baja:)
Reálisabban is gyakorolhatod az ütéseket/rúgásokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!