Ha csak ebédre tudnék húst enni az gáz? Vagyis létezhet sonka valódi csirkemellből?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy tutira húst, 200g csirkét ebédre be tudnék tolni, de előtte/utána tojást szoktam/tudok. De talán van remény, hogy találhattam csirkemellből készült sonkát? 100g/19g fehérje, legalábbis ez van ráírva a csomagolásra.2013. febr. 14. 00:16
1/4 anonim válasza:
ALDI-ban van 96%-os csirkemellsonka, amelyben 100g-ban 21 g fehérje van és asszem max 2 g zsír, tehát kb megegyezik a normális csirkemellelel. 150g-os kiszerelésben 450 forint.
hétköznap tudod megvenni, mert hétvégén mindig elfogy
2/4 anonim válasza:
jah és főtt és grillezett, tehát baromi finom
3/4 anonim válasza:
Csak ha kiszámolja az ember fehérjetartalomra, akkor rájön, hogy baromi drága a sonka. Nem értem, hogy miért nem jobb akkor már normális csirkemellet venni?, aminek a kilója nálunk pl a cba-ban 1300ft. És az valódi csirkemell, nem tartalmaz hozzáadott anyagokat, mint egy sonka.
4/4 A kérdező kommentje:
hát igen, meg szívesebben enném is a húst, de a szüleim fejében valamiért be van rögződve, hogy a hús az drága...
2013. febr. 14. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!