Steven Seagal részt vett valaha valódi küzdelemben?
A nagyvárosi zsaru csak egy megrendezett showműsor.
Valószínűleg volt már meleg helyzetben, ugyanis Seagalnak köztudomásúlag akadt pár problémája a (filmes) maffiával. De ehhez vegyük hozzá, hogy az ipse azon kívül, hogy 7. danos aikido mester, 2 méter magas és szerintem legalább 150 kg. :)
Seagal? Dehogy... Fiatal korában kiköltözött Japánba és aikidózott. Nagyon magas szintre jutott el, 7. danig, és saját edzőterme is volt/van kint. A filmezésbe először mint tréner került be, de állítólag a színészek nem tudták megcsinálni, amiket mutatott, ezért beállt saját maga... Így készült el a Niko című film. Bekerült a filmes maffiába, ezért nem tudta abbahagyni a filmezést, mert folyamatosan fenyegették. (Azért a sok C kategóriás film közé becsúszott egy-egy jobb darab, pl. a Tűz a mélyben c. eposz eléri nálam a B kategóriát, mert sok és rendes aikido van benne.)
Ami a magánéletét illeti, állítólag a farka rabja. :)) Minden nőt meghúz, akit megkíván, van gyereke is innen-onnan. A másik, hogy kiadott egy country albumot, amelyen saját maga gitározik és énekel, és nagyon jóra sikerült!! Érdemes letölteni és belehallgatni még akkor is, ha valaki nem szereti a country zenét. (Én nem szeretem, de ez egy jó album lett.)
Végül pedig úgy tűnik, elvállal mindenfélét, mint ez a zsarus reality show (kb. annyi valóság van benne, mint David Attenborough "jé éppen itt párzik két komodói sárkány" jeleneteiben, LOL), vagy mint edzősködés Anderson Silva stábjában stb. (Szerintem Silvának ő fizetett, hogy edzősködhessen mellette. :D)
Valamikor a 90-es évek végén volt egy újsághír, mely szerint az esti órákban testőre társaságában kocogó Seagalt támadta meg egy három főből álló társaság. A hír szerint Seagal kettőt, míg testőre egy támadót tett igen gyorsan ártalmatlanná. Ennyiről tudok, valóságtartalmát nem állt módomban ellenőrizni.
Seagalt egyébként egyrészt magam is nagyon tisztelem, hiszen az aikido népszerűsítésében óriási szerepe volt. Másrész nagyon sajnálom, mert beszippantotta a hollywoodi "életstílus". Aktív aikido mesterként lehet, hogy kevesebb lenne a pénze, de meglenne az a tisztelete, amit a Beverly Hills-i villák környékén soha nem fog megtalálni. Sajnos tartok tőle, ezek után már máshol sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tehát nincs sehol videó egy valódi bunyóról?
Semmi gond, akkor is: Respect mr. Seagal!
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!