Steven Seagal részt vett valaha valódi küzdelemben?
Figyelt kérdés
Steven Seagal tiszteletre méltó harcművész és nagyszerű színész! Sok filmet láttam tőle, edzéseiről és bemutatóiról sok videó található az interneten, de olyat nem találtam ahol "valódi küzdelem"-ben látható, akár sport kereteken belül, esetleg azon kívül! Tud ilyenről valaki?2012. dec. 23. 18:56
11/16 dirtboy válasza:
/És a filmjeiben mindig maga elver 100 embert, ez hogy lehetséges?/
ez nem csak seagalnál van így hanem minden filmben.
te megnéznéd azt a rövid filmet amiben a főszereplőt 5perc után agyon verik és vége a filmnek?
12/16 animefan98 válasza:
Ja de azért elverhetik őt is.
13/16 anonim válasza:
ÁÁ hiszen ő Steven Seagal őt nem verheti el senki sőt ő egymaga simán helyettesít egy egész osztagot is akár... Amúgy én bírom az öreget bár a filmjeit nem igazán tudom hova tenni vagy, hogy mi van vele felszedett vagy 50 kilót aztán lecsúszott a filmek terén mint állat... Amúgy nem tudom vett -e már részt valódi küzdelemben, de szerintem 1 -ben biztosan...
14/16 anonim válasza:
Szemet szúrt nekem, hogy nagyszerű színész. Kérlek az 1000 arcú mester? Ne röhögtess, persze én szeretem Seagalt és a filmjeit, de jó színésznek nem mondanám. Egyébként szerintem vett részt.
15/16 anonim válasza:
7 danos aikido mester es akkor szerinted csak megjatsza?
16/16 anonim válasza:
Annyi biztos, hogy egy vele hasonló méretű küzdősportoló - például Alexander Karelin - rommá verné szűkös időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!