A kreatin valódi hatásairól mit tudtok? Engem nem a cégek által reklámozott és aszerint leírt cikkek érdekelnek, hanem tapasztalatok!
Kérem tapasztalt emberek válaszoljanak!
Köszönöm szépen !
kicsit növel erőt,jó kaja mellet pedig jobban hasznosul a tápanyag.
ez a valódi hatása,én is ezt tapasztaltam.
a kreatin egy sokoldalú anyag,alapesetben is jelen van a szervezetben,ezt adagolod túl egy kicsit a szedésével(nagyon nem tudod mert a szervezeted nem hülye,kipisiled ami nem kell neki).
hatásai:amiket én figyeltem meg: 1 vizvisszatartás.nálam nem gyengén.vagyis napi 15 szöri pisilés,és az izomzat látható méretnövekedése,de nem szálkásan nő hanem 'puffad' a víztől. - hangsúlyozom nálam volt ilyen hatása,haveromnál semmi nem jelentkezett - egyátalában semmi hatása nem volt.kisebb a sérülésveszély a vízvisszatartás miatt,ill jobb a regeneráció a gyorsabb tápanyagellátás miatt.
2 azt h jobban épülne be a tápanyag,nem tudom megerősíteni.elvileg gyorsabban juttatja el a tápanyagot és tárolja is valamilyen sejtszinten,de ez nem befolyásoló tényező a pozitív nitrogénegyensúlyra -csak edzés mellett lehet igaz ez.
3 az allergiagyógyszerektől kezdve a rákosok kezeléséig rengeteg helyen használják(pl szív-betegeknél,a szívizom erősítésére),hasznos kis szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!