Suliba vagy gyúrás után vegyem be a fehérjeport?
Figyelt kérdés
17/f, gyúrás után szilárd kaját tudok bevinni, és arra gondoltam hogy akkor suliba 10 körül innám meg a fehérjeport, mert suliba úgysem tudok vinni rendes kaját, csak kiflit.2013. febr. 13. 16:53
1/15 anonim válasza:
Edzés után idd,de am ha suliba iszod akkor se vész kárba,de jobblenne edzés után,és edzés után 40-50 percel meg a szilárd kaja
2/15 YourDestiny válasza:
Edzés után a legfontosabb. Sokan reggel ébredés után is tolnak egy adaggal éhgyomorra. Napközben a kaját kéne jól összevariálni.
3/15 anonim válasza:
Edzés után menjen + kellene mellé 40-50g gyors szénhidrát, pl dextróz, ha tömegelsz.
4/15 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! akkor edzés után iszom meg és rá fél órára pedig eszek. Rizs + szőllőcukor mehet fehérje nélkül? (ha már úgyis por formájába vettem be)
2013. febr. 13. 18:02
5/15 anonim válasza:
Nem. Szőlőcukor CSAK rögtön edzés után mehet és mindig fehérjével együtt. Rá 40-50 percre kell szilárd kaja, de ilyenkor már összetett ch (rizs, tk kenyér, krumpli, tészta) és kell, nem szőlőcukor. És ilyenkor is kell fehérjeforrás, pl tojás vagy hús!
6/15 YourDestiny válasza:
Szőlőcucut csak és kizárólag edzés után vigyél be "mesterségesen". Keverd a turmixba.
7/15 A kérdező kommentje:
úgy szoktam hogy a zacskósból kb. 5-6-7 dbt összerágok vagy elszopogatom. ez elég?
2013. febr. 13. 20:54
8/15 anonim válasza:
Nem, az csak kb 10g és kell vagy 40-50g.
9/15 A kérdező kommentje:
anyit nem birok megenni :D
már unom az ízét
2013. febr. 14. 17:21
10/15 YourDestiny válasza:
Hát megában ne is edd. Senki nem írt ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!