Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy óra futás (kocogás+sprint...

Egy óra futás (kocogás+sprint váltakozása) hány kalóriát éget el?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 14:21
 1/3 mpecsa ***** válasza:

Sok mindentől függ, itt egy link:

[link]

2013. febr. 13. 15:13
 2/3 Linkoln ***** válasza:

Üdv!

Attól tartok, ez nagyon nagyon nehéz edzés típus.

Egy ótát, kocogás sprint váltakozással lefutni nagyon kimerítő.

Egyébként átlag alkatnak sokat, úgy 1000K-t, ami elég sok, de ne a kalóriát számold.

Az legyen a cél hogy bírható legyen. Fogyós futásnál nem kell megszakadni. Legyen monoton, meg hosszú, és az úgy jó. Ilyen intervallumos, gyorsíytó, szíverősítő tüdőerősítő futásokat én inkább komoly sportoloknak hagynám. Bár ők sme 1 órán át csinálják.

2013. febr. 13. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani a hozzáértők, hogy átlagban számoljunk 600 kalóriát! Nem nagyon hiszem el, mert én sokat, nagyon sokat futok és a hipi-szupi órám 1200-at is mutat. Na, nem feltétlen hiszek az órámnak, mert például a távot sem jól méri, de meggyőződésem, hogy miután intervallumosan is futok, nem mindenkor, akkor csak több kalóriát égetek el?

Úgy szoktam gondolkozni, veszem alapul a 600-at és, ha több akkor csak nyertem vele.

Üdv.: Rea

2013. ápr. 5. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!