Tanácsra lenne szükségem. Nem erősödök, se nem nő az izom tömegem. De miért?
ne hallgass az előző kettőre, nyilván tudod hogy a tápkiegek hasznosak és egészségesek, majdnem kiborult nálam is a bili amikor a körzeti orvosom kezdett el hadibeszédet tartani nekem a "káros" tápkiegekről...
Emeld a szénhidrátot vagy a fehérje bevitelt, oszt hátha,
Az első kettő válaszoló szépen szólva is RETARDÁLT. Olvass utána, hogy miket szarozol le! Amihez nem értesz, abba ne okoskodj!
De hogy a kérdésnél maradjak; nem írtál konkrétumot az étrendedről, tehát így látatlanba nehéz bármit is mondani. Szintén csak azt tudom tanácsolni, hogy emeld a ch/fehérje bevitelt.
Egyébként ez a heti 5 edzés, hogy néz ki nálad? Azért kérdezem, mert lehet hogy túledzésed van.
Az első kettő az totál idióta, nem normális, nulla hozuáértéssel rendelkező kisgyerek. Ne hallgass rájuk.
Igen, emelni kell a kaján, én még a telítetlen zsírsavakat is emelném, több lenmahplsj, magvak, haolaj. Az edzés pedig legyen változatos, minden héten varálj valamit, más gyakorlatok, más sorrend, más ismétlésszámok. Kb 6 hetente pedig más izomcsoport felosztás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!