Szerintetek mit kéne csináljak, hogy izmasabb legyek? Mire van szükségem? Kép.
Figyelt kérdés
Szóval, amint látszik sovány vagyok, konditerem nélkül, hogyan tudnák izmos lenni?
2011. nov. 26. 23:55
2/10 A kérdező kommentje:
ùgy látszik nem voltam elég érthetõ :)
Konditerembe nincs lehetõségem járni, de itthon fekvõtámasz meg ilyesmi.
Mit kajáljak?
Cigizés sokat számit? Mivel lenne jobb ha lehagyom?
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2011. nov. 27. 00:00
3/10 anonim válasza:
vegyél 200 szem danabolt és tömjed magadba
5/10 anonim válasza:
na most igazat adok te koxos állat. :)
kérdező,mér nincs lehetőséged?
6/10 A kérdező kommentje:
Mert nincs idõm rá..
Viszont este csinálnák 1-2 gyakorlatot :)
Mi az a danabol?
2011. nov. 27. 00:08
7/10 anonim válasza:
ja,így soha életedben nem leszel izmos...más 12-14 óra munka és család mellett is eljár,felejtsd el,keress rá a fegyencedzésre de attól izmos nem leszel.
8/10 anonim válasza:
cigizést meg azért nem árt elhagyni hogy ne dögölj meg 50 évesen tüdőrákban kínok között,nem a sport miatt+ az árából vehetnél kondigépet,súlyzókat otthonra is.
9/10 anonim válasza:
ja és 10 évig cigiztem,napi 2 dobozzal,tehát ez nem a szokásos kampányszöveg,tudom miről beszélek.
10/10 anonim válasza:
a legolcsóbb vizesítő szar anabol 3000 ft ért osztogatják 100 db 5 hetes kúrára jó 5-8 kiló feljönne zsírban meg vízben jó lenne neked nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!