Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a rövidtávot...

Hogy lehet a rövidtávot gyakorolni?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem,hogy a maximumot akarom magamból kihozni és a gyorsulást fejleszteni!

Én egy 13 éves fiú vagyok!Nyár elején még hosszútávos voltam!Most nyár végén,szeptember elején már rövidtávos voltam,mert csak sprinteket csináltam!De tudom hogy még gyorsabb is lehetek!De ehhez kellenek edzéstervek!MEg olyan ételeket kell fogyasztanom!Valaki mondjon nekem egy jó edzéstervet!Annak nagyon megköszönném!

Rekordjaim:

50m:7.5

60m:8.7

2009. szept. 6. 10:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljatok,mert ez nekem fontos!A január-februári versenyre felakarok készülni rendesen!
2009. szept. 6. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nincs a környezetedbe atlétika edző?,mert nehéz így tanácsot adni.Lássuk..pl. rengeteg lábemelést kell csinálnod,térdeket minél magasabbra szökellj,200,100,50 m-eket fuss,jó ha valaki méri helyetted,szakaszos edzéseket csinálj gyors-lassú futás váltva.Ne súlyzózz,majd a téli alapozási időszakban kell erősödni.Nyújts sokat,ne merevedj le. Kaja:tészták,csirkehús,halak,saláták,vannak gyorsaság fokozó(creatinok),ezeket is szedheted,de kérd el a termékleírást.Jó lenne,ha valaki edzést tartana neked,ez a legfontosabb!Üdv és hajrá!!!!!!
2009. szept. 6. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 6. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:
És az eredményem jó?De ezt tavaly mértük,amikor még hosszútávos voltam :P
2009. szept. 6. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
És a kéztechnikám milyen legyen?Vagy hogyha nem tudjátok elmagyarázni melyik futóé a legjobb kéztechnika?
2009. szept. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!