Nemrég vettem egy boxzsákot, és azon kívül hogy ütögetem, nem találtam videókat hogy mégis milyen konkrét dlgot kellene csinálni, tudtok leirni, vagy esetleg linkeket adni, hogy milyen mozdulatokat lehetne gyakorolni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 00:26
1/2 anonim válasza:
Gyakorold az alapütéseket bemelegítésnek pl
20 balegyenes
20 jobb egyenes
20 bal horog
20 jobb horog
20 bal felütés
20 jobb felütés
20 bal csapott
20 jobb csapott
Aztán ezek 3as kombinációi.Ha megvagy akkor a rúgás fajtákon ugyanígy 20asával végigmész,majd kombinációban is kézzel lábbal.
A végén 2 percet ütöd rúgod ahol éred 1 percet meg pihensz,és ezt váltogatod ameddig bírod.
2/2 anonim válasza:
Na és ha nincs melletted edző, akkor a rossz ütő és rúgótechnikát olyan jól megtanulod, hogy szinte esélytelen lesz a késöbbiekben kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!