Prado09 kérdése:
Mit jelent az edzéstervben ez : 8x5x80?
Figyelt kérdés
annyit tudok hogy a 8 sorozat, sorozatonként 5 ismétlés, a terhelés 80 százalék, de nem értem a sorozatot! egy adott súlyt kell emelni (mellről van szó) 8x ötössével? vagyis 1x ötöt, 2x ötöt így nyolcig?2013. febr. 11. 11:49
1/6 anonim válasza:
Igen, de inkább végezz 4-szer 8-at akkora súllyal amivel még éppen megy szabályosan a sorozatonkénti 8 ismétlés.
2/6 A kérdező kommentje:
valójában ezeket kell csinálnom!
fekvenyomás:
1 x 8 x 50%
1 x 6 x 65%
3 x 5 x 90%
2013. febr. 11. 11:52
3/6 A kérdező kommentje:
aha, Köszi!
2013. febr. 11. 11:54
4/6 anonim válasza:
Így is lehet piramisban, ahogy írod.
Én pl a nagy súly után még nyomok egy-két sorozatot kisebb súllyal is, amibe 10-12 megy.
5/6 poiu válasza:
#2: az első sorozat a bemelegítés. Az kell és így már van értelme. Ahogy Montez írta lehet a 2. és 3-at fölcserélni, ha ezzel már nem fejlődsz. Szóval változtass, de a bemelegítést ne hagyd ki.
6/6 anonim válasza:
ja, nem én úgy értem, hogy pl nálam megy melegítés pl 50-be 15, majd 70-be 12 (de ezek még melegítés jellegűek, nem munkasorozat), majd 90-be 10, 110-be 4-6, majd visszateszem pl 80 vagy 90-re és még két sorozat bukásig.
Ez így kb 4 munkasorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!