Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lány létemre ez izmosnak számít?

Lány létemre ez izmosnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek mennyire számít izmosnak ez a kar?

19/L

Értelmetlen válaszokat hanyagoljátok pls!

2013. febr. 9. 01:59
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ez a kar valóban átlag felett izmos. Olvasom hogy nem edzel szóval szerintem fel kéne hagynod a maszturbálással.
2013. febr. 10. 18:47
 22/28 anonim ***** válasza:
nem photoshop amúgy, az én izmom is hasonlóan felpúposodik csak kicsit más, az övé csajos, az enyém fiús mert fiú vagyok :D
2013. febr. 10. 19:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Azért férfiaknál nem nagy dolog egy kis bicepsz.:)
2013. febr. 10. 19:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez jó csak ne kezdj el férfiasodni.
2013. febr. 10. 19:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Márpedig tükrözött kép, csak nem pont ugyanarról a képről tükrözve. De a fekete pánt a vállán és a haja részletei vagy elképzelhetetlen szimmetriáról árulkodnak, vagy tükrözésről. :D
2013. febr. 12. 19:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is tükrözött. És a egy kis utómunkát sem tartok elképzelhetetlennek.
2013. febr. 12. 22:30
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem tükrözött kép, csak pont így lett lekapva :P
2013. febr. 13. 18:04
 28/28 anonim válasza:
Valszeg vékony testalkatod miatt ilyen látványos a bicepszed formája, ez még nem jelenti azt, hogy izmos vagy. Hány kg a testsúlyod? Hány húzódszkodást tudsz csinálni? Hány kilós egykezes súlyzóval tudsz megcsinálni 10-12 ismétlést bicepsz gyakorlatból? Ezekből a válaszokból - ha nem akarod magadat becsapni - már objektívebb képet látsz arról, mennyire is vagy izmos.
2013. febr. 17. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!