Lány létemre ez izmosnak számít?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire számít izmosnak ez a kar?
19/L
Értelmetlen válaszokat hanyagoljátok pls!
2013. febr. 9. 01:59
11/28 anonim válasza:
Ha nem edzel, akkor az csak hájpúp. :P
12/28 anonim válasza:
ha nem edzel akkor sztem vmi belepetézett :D
13/28 anonim válasza:
Szia nagyon izmos vagy de ha nem kondizol akkor mitől vagy ilyen izmos ?
14/28 A kérdező kommentje:
2013. febr. 10. 09:52
15/28 anonim válasza:
Az alaphelyzetből az látszik, hogy rettentő vékony a karod, tehát ez is valszeg "éhségizom" lehet, avagy csak azért látszik, mert nincs zsír, ami takarja. Persze a mai gebe libák közt már 1 gramm izom is soknak számít.
De egy 20x20asnál jobb felbontású képpel többre mennénk.
16/28 anonim válasza:
az utolsóra ne hallgass, ő egy 90-100kilós állat XD nagyon szexy a kezed :) és izmos!
17/28 anonim válasza:
a másik kép nem csak egy tükörkép?xD
18/28 anonim válasza:
Bárcsak...
Én is néztem, de nem tükörkép, a karkötő máshogy néz ki, de azonkívül tényleg megdöbbentő a hasonlatosság.
19/28 anonim válasza:
Azért észre vehető a különbség amikor feszítesz meg amikor nem nagyon jó van kedved privin csevegni
20/28 anonim válasza:
Szerintem ez csak fotoshoppolt kép.
Ennyire fölpúposodó izmot én még nem láttam. Valahogy nem természetes hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!