Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A rendszeres sporthoz hozzá...

A rendszeres sporthoz hozzá lehet szokni (úgy, hogy hiányozzon), ha soha nem sportoltam és nagyon nehezen veszem rá magam?

Figyelt kérdés
24/L
2013. febr. 8. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én 1hete kezdtem el otthoni edzést csinálni és már most alig várom a következő alkalmat, mert jó reggel arra kelni, hogy érzem tegnap este milyen keményen dolgoztam.
2013. febr. 8. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyen voltam. Most meg imádok futni.
2013. febr. 8. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nézz motiváló videókat,képeket olyan alkatról amilyen szeretnél lenni.
2013. febr. 8. 23:02
 4/7 *Glissade* ***** válasza:
Persze pont az a lényeg, hogy hozzá szokj:)
2013. febr. 9. 00:20
 5/7 aikiboxer ***** válasza:

Ha megtalálod a sportodat, akkor majd a sport rávesz téged, hogy csináld! :) Próbálj ki többet, tűzz ki motiváló célokat, keress csoportos edzést vagy edzéstársakat, vezess edzésnaplót!

Ha olyan sportot választasz, amelyhez csapat kell (röplabda, kosárlabda stb.), akkor magától visz minden edzésre a kötelességérzet. :) Ha páros sportot (tollas, tenisz, boksz), akkor az együtt edzés, a játék öröme annyira erős, hogy a közösség mint drog visz le minden edzésre...

Ha erősítő/alakformáló edzésre jársz (pl. hot iron, kettlebell, crossfit), akkor a kitűzött célok, meg persze a hangulat, a jóleső fáradtság, a megszokás és a befizetett bérlet :)) is levisznek.

Ha pedig pl. futni kezdesz, akkor vezess edzésnaplót pl. az edzésonline-on, itt a virtuális közösség húz magával. (Nekünk pl. van facebook-csoportunk: Rákospatak menti futók. :))

Úgyhogy hajrá! :)

2013. febr. 9. 06:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hozzá. Embertől függ, én már két-három hét után idegbeteg voltam, ha kihagytam az edzést, másoknak meg több kell, míg hozzászokik/megszereti.
2013. febr. 9. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, így azért könnyebb elkezdeni :)
2013. febr. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!