Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatsort állítsak...

Milyen gyakorlatsort állítsak össze az eredményesség érdekében?

Figyelt kérdés

Szóval 18 éves vagyok, és iszonyat laza a kötőszövetem, a fenekem az nagyon ilyen "lötyögős2 meg a combom, főleg a belső része, marhára zavar, és észrevettem a narancsbőrt is, ami így a kemény 18 életévemmel nem a legbíztatóbb...

Tehát szeretnék feszesíteni a fenekemen és a combomon, van itthon legmagic az a combra tudom hogy jó, a fenékre milyen gyakorlatot ajánlanátok? Meg a hasamra is szeretnék erősíteni, hogy feszesebb legyen.. Elhatároztam most magam, és hónapokon át szeretném a napi gyakorlatokat csinálni, hogy eredményes legyen, szerintetek működhet?:)

Előre is köszönöm.

2013. febr. 8. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:

A legmagic-et hagyd a csába, nem jó semmire.

Inkább: guggolás, kitörés, lábemelés hátra térdállásból, merevlábas felhúzás. És mindent lehetőleg súlyzós terheléssel.

Has: haprés, lábemelés.

De a lényeg a tiszta étrend, kevesebb szénhidrát, no cukor, kerüld a fehér lisztes kajákat, sovány húsok, sok zöldség, este sovány túró, reggel kis zabpehely.

És végezz mellé aerob edzést is, pl kocogás, bicaj, ugrókötelezés, stb.

2013. febr. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!